Kırklareli’nde Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleşti

Kırklareli Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2021 - 09:45, Güncelleme: 27.12.2021 - 09:45 53633+ kez okundu.
 

Kırklareli’nde Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleşti

Kırklareli’nde 2021 yılının son Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı.2021 yılının son Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı Kırklareli Valisi Osman Bilgin Başkanlığında Valilik Atatürk Toplantı Salonunda gerçekleşti.Toplantıda, 2021 yılı kentte asayiş gündeminin değerlendirilmesi, kadına yönelik şiddetle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, tütün, tütün mamulleri ve alkol kaçakçılığı ile mücadele konuları başta olmak üzere güvenlik ve asayiş konuları görüşüldü.Geçekleşen toplantıya, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Albay Tahir Savran, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uğur Özmen, Emniyet Müdür Yardımcısı Bahri Erol ile vali yardımcıları, kaymakamlar ile bazı kurum müdürleri katıldı.
Kırklareli’nde 2021 yılının son Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

2021 yılının son Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı Kırklareli Valisi Osman Bilgin Başkanlığında Valilik Atatürk Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Toplantıda, 2021 yılı kentte asayiş gündeminin değerlendirilmesi, kadına yönelik şiddetle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, tütün, tütün mamulleri ve alkol kaçakçılığı ile mücadele konuları başta olmak üzere güvenlik ve asayiş konuları görüşüldü.

Geçekleşen toplantıya, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Albay Tahir Savran, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uğur Özmen, Emniyet Müdür Yardımcısı Bahri Erol ile vali yardımcıları, kaymakamlar ile bazı kurum müdürleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat