Keşan Anafartalarspor Ekim ayı itibariyle sahaya iniyor

Edirne Haberleri 29.09.2023 - 11:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 21:26 12576+ kez okundu.
 

Keşan Anafartalarspor Ekim ayı itibariyle sahaya iniyor

Keşan Anafartalarspor Asbaşkanı Serkan Çayır, Süper Amatör Lig’de grupların belli olduğunu açıkladı.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA)  - Keşan Anafartalar Asbaşkanı Serkan Çayır yeni sezon için Ekim ayının ilk haftasında çalışmalara başlayacaklarını duyurdu. Grupların belli olduğunu ve ligin başlama tarihinin 12 Kasım olarak açıklandığını kaydeden Çayır, "Bu nedenle Anafartalarspor olarak ligin geç başlayacak olması nedeniyle Ekim ayı ilk haftası içinde çalışmalarımıza başlayacağız.  Kulübümüze destek veren taraftarlarımıza zevkle izlenecek bir takım yaratmak için başkanımız Olgu Karataşoğlu ve yönetim kurulu olarak çalıştık. Anafartalarspor köklü bir kulüp ve o köklere zarar vermeden emin adımlarla yürümeye çalışıyoruz" diye konuştu.
Keşan Anafartalarspor Asbaşkanı Serkan Çayır, Süper Amatör Lig’de grupların belli olduğunu açıkladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA)  - Keşan Anafartalar Asbaşkanı Serkan Çayır yeni sezon için Ekim ayının ilk haftasında çalışmalara başlayacaklarını duyurdu.

Grupların belli olduğunu ve ligin başlama tarihinin 12 Kasım olarak açıklandığını kaydeden Çayır, "Bu nedenle Anafartalarspor olarak ligin geç başlayacak olması nedeniyle Ekim ayı ilk haftası içinde çalışmalarımıza başlayacağız. 

Kulübümüze destek veren taraftarlarımıza zevkle izlenecek bir takım yaratmak için başkanımız Olgu Karataşoğlu ve yönetim kurulu olarak çalıştık. Anafartalarspor köklü bir kulüp ve o köklere zarar vermeden emin adımlarla yürümeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat