KEDAK’ta Yumuşak güven tazeledi

Edirne Haberleri 28.01.2024 - 09:32, Güncelleme: 28.01.2024 - 22:15 3405+ kez okundu.
 

KEDAK’ta Yumuşak güven tazeledi

Keşan Doğal Afet Arama Kurtarma Derneği’nin (KEDAK) olağan genel kurulunda Gökhan Yumuşak güven tazeledi.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Keşan Belediyesi Pazaryeri Kompleksi’nde bulunan Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen KEDAK'ın genel kuruluna Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da katıldı. Divan Başkanlığı’nı Cengizhan Aktan'ın yaptığı genel kurulda, faaliyet raporu ve denetim kurulu raporlarının okunup ibrasından sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile yapılan seçimlerde Gökhan Yumuşak başkanlığındaki yeni yönetimde; Bilge Çağrı Günay, Muzaffer Kadem, Gökmen Oğuz, Kadir Çapraz seçildi. Ceyhun Yüzer, Buket Birsen Çayır ve Esra Meltem Karahan ise yeni dönemde denetleme kurulu üyesi oldular.
Keşan Doğal Afet Arama Kurtarma Derneği’nin (KEDAK) olağan genel kurulunda Gökhan Yumuşak güven tazeledi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Keşan Belediyesi Pazaryeri Kompleksi’nde bulunan Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen KEDAK'ın genel kuruluna Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da katıldı.

Divan Başkanlığı’nı Cengizhan Aktan'ın yaptığı genel kurulda, faaliyet raporu ve denetim kurulu raporlarının okunup ibrasından sonra seçimlere geçildi.

Tek liste ile yapılan seçimlerde Gökhan Yumuşak başkanlığındaki yeni yönetimde; Bilge Çağrı Günay, Muzaffer Kadem, Gökmen Oğuz, Kadir Çapraz seçildi.

Ceyhun Yüzer, Buket Birsen Çayır ve Esra Meltem Karahan ise yeni dönemde denetleme kurulu üyesi oldular.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat