İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Takvimi ve Etkinlik Türleri

Genel 24.02.2024 - 23:34, Güncelleme: 24.02.2024 - 23:34 3894+ kez okundu.
 

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Takvimi ve Etkinlik Türleri

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliği ve 12 paydaş üniversitenin iş birliği ile gerçekleşecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 ile ilgili etkinlik takvimi ve etkinlik türleri açıklandı!
İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan İKAF’24 (İç Anadolu Kariyer Fuarı) ile öğrenci ve mezunlar Türkiye’nin alanında lider firmalarının iş ve staj imkanlarından yararlanacak. 28 – 29 Şubat tarihlerindeki fuarda ayrıca atölye/örnek olay çalışmaları, söyleşi, mülakat simülasyonu, film gösterimleri, konser, tiyatro gibi yüzlerce etkinlik olacak. İşte İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Takvimi Ve Etkinlik Türleri! İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından ilki 2019 yılında gerçekleştirilen “Yetenek Her Yerde” temalı “Bölgesel Kariyer Fuarları”, bütün üniversitelerin öğrencilerini ve mezunlarını ülkemizin lider kurum ve kuruluşlarıyla bir araya getiren etkinliklerdir. Bu yıl, 5 ili kapsayacak bu etkinliklerden biri de Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde İKAF’24 (İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024) adı ile 28 – 29 Şubat 2024 tarihinde, 12 paydaş üniversite ve çeşitli meslek odalarının iş birliğinde gerçekleştirilecektir. Fuar kapsamında kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, seminerler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları gibi etkinlikler ile gençlerimizin mesleki becerilerine ve kariyer gelişimlerine katkı sağlanması hedeflenmektedir. İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Takvimi İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Takvimi’yle ilgili detaylar İKAF’ın resmi web sitesinde açıklandı. 28 – 29 Şubat 2024 tarihinde 2 gün sürecek olan fuar kapsamında açıklanan etkinlik takviminde saat saat hangi etkinliğin ne zaman olacağı yer alıyor. Tamamını incelemek ve etkinlik takviminden haberdar olmak için buraya ikaf.anadolu.edu.tr/etkinlik-takvimi tıklayın. İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Türleri İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Türleri, İKAF’ın resmi web sitesinde açıklandı. 28 – 29 Şubat 2024 tarihinde 2 gün sürecek olan fuar kapsamında açıklanan etkinlik türleri şu şekilde kategorize edilmiş; Mülakat Simülasyonları Mülakatlar Kurum/Firma Tanıtım Oturumları Özgeçmiş Değerleme Oturumları Kariyer Söyleşileri Atölye Çalışmaları Örnek Olay Çalışmaları Tamamını detaylı olarak incelemek ve etkinlik türlerinden haberdar olmak için buraya ikaf.anadolu.edu.tr/etkinlik-turleri tıklayın. Sıkça Sorulan Sorular İKAF’24 ile ilgili merak edilenlerin derlendiği Sıkça Sorulan Sorular (ikaf.anadolu.edu.tr/sayfa/sikca-sorulan-sorular) sayfasını ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz. Böylece “İKAF 2024’e kimler katılabilir?”, “Nasıl kayıt olabilirim?”, “İKAF 2024’te katılımcıları neler bekliyor?” gibi sorularla ilgili bilgi alabilirsiniz.   Branding Türkiye’nin global iletişim ortağı olduğu İKAF’24  ile ilgili tüm ayrıntılar ve İç Anadolu Kariyer Fuarı hakkında güncel gelişmeler için aşağıda yer alan BİLGİ AL (ikaf.anadolu.edu.tr/) butonuna tıklayıp web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliği ve 12 paydaş üniversitenin iş birliği ile gerçekleşecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 ile ilgili etkinlik takvimi ve etkinlik türleri açıklandı!

İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan İKAF’24 (İç Anadolu Kariyer Fuarı) ile öğrenci ve mezunlar Türkiye’nin alanında lider firmalarının iş ve staj imkanlarından yararlanacak. 28 – 29 Şubat tarihlerindeki fuarda ayrıca atölye/örnek olay çalışmaları, söyleşi, mülakat simülasyonu, film gösterimleri, konser, tiyatro gibi yüzlerce etkinlik olacak. İşte İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Takvimi Ve Etkinlik Türleri!

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından ilki 2019 yılında gerçekleştirilen “Yetenek Her Yerde” temalı “Bölgesel Kariyer Fuarları”, bütün üniversitelerin öğrencilerini ve mezunlarını ülkemizin lider kurum ve kuruluşlarıyla bir araya getiren etkinliklerdir. Bu yıl, 5 ili kapsayacak bu etkinliklerden biri de Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde İKAF’24 (İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024) adı ile 28 – 29 Şubat 2024 tarihinde, 12 paydaş üniversite ve çeşitli meslek odalarının iş birliğinde gerçekleştirilecektir.

Fuar kapsamında kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, seminerler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları gibi etkinlikler ile gençlerimizin mesleki becerilerine ve kariyer gelişimlerine katkı sağlanması hedeflenmektedir.

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Takvimi

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Takvimi’yle ilgili detaylar İKAF’ın resmi web sitesinde açıklandı. 28 – 29 Şubat 2024 tarihinde 2 gün sürecek olan fuar kapsamında açıklanan etkinlik takviminde saat saat hangi etkinliğin ne zaman olacağı yer alıyor. Tamamını incelemek ve etkinlik takviminden haberdar olmak için buraya ikaf.anadolu.edu.tr/etkinlik-takvimi tıklayın.

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Türleri

İç Anadolu Kariyer Fuarı 2024 Etkinlik Türleri, İKAF’ın resmi web sitesinde açıklandı. 28 – 29 Şubat 2024 tarihinde 2 gün sürecek olan fuar kapsamında açıklanan etkinlik türleri şu şekilde kategorize edilmiş;

  • Mülakat Simülasyonları
  • Mülakatlar
  • Kurum/Firma Tanıtım Oturumları
  • Özgeçmiş Değerleme Oturumları
  • Kariyer Söyleşileri
  • Atölye Çalışmaları
  • Örnek Olay Çalışmaları

Tamamını detaylı olarak incelemek ve etkinlik türlerinden haberdar olmak için buraya ikaf.anadolu.edu.tr/etkinlik-turleri tıklayın.

Sıkça Sorulan Sorular

İKAF’24 ile ilgili merak edilenlerin derlendiği Sıkça Sorulan Sorular (ikaf.anadolu.edu.tr/sayfa/sikca-sorulan-sorular) sayfasını ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz. Böylece “İKAF 2024’e kimler katılabilir?”, “Nasıl kayıt olabilirim?”, “İKAF 2024’te katılımcıları neler bekliyor?” gibi sorularla ilgili bilgi alabilirsiniz.

 

Branding Türkiye’nin global iletişim ortağı olduğu İKAF’24  ile ilgili tüm ayrıntılar ve İç Anadolu Kariyer Fuarı hakkında güncel gelişmeler için aşağıda yer alan BİLGİ AL (ikaf.anadolu.edu.tr/) butonuna tıklayıp web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat