Entrikalı Dolap Komedyası" Saray'da sahnelendi

Sanat 04.12.2023 - 10:28, Güncelleme: 04.12.2023 - 14:17 4563+ kez okundu.
 

Entrikalı Dolap Komedyası" Saray'da sahnelendi

Saray Atatürk Kültür Merkezi tiyatro sezonunu, 2 Aralık Cumartesi günü “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı komedi oyunu ile açtı.
Salonu dolduran tiyatroseverler, finalde oyuncuları ayakta alkışladı. ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kültür sanat etkinlikleri kapsamında, “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı tiyatro oyunu 2 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Yunus Emre Gümüş’ün kaleme aldığı, Tayfun Tospacı’nın yönettiği Çorlu Halk Tiyatrosu tarafından sahnelenen komedi türündeki oyunu, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile çok sayıda tiyatrosever izledi. Oyuncuların başarılı performansları ve canlı müzik eşliğinde sahnelenen oyun izleyicileri gülmekten kırıp geçti. İzleyicilerden tam not olan “Entrikalı Dolap Komedyası” büyük alkış aldı. Oyun sonunda sahneye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Yavuz Candan, oyunculara teşekkür ederek özel olarak tasarlanan Atatürk Portresi takdim etti. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Saray Atatürk Kültür Merkezi tiyatro sezonunu, 2 Aralık Cumartesi günü “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı komedi oyunu ile açtı.

Salonu dolduran tiyatroseverler, finalde oyuncuları ayakta alkışladı.

ENTRİKALI DOLAP KOMEDYASI İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kültür sanat etkinlikleri kapsamında, “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı tiyatro oyunu 2 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Yunus Emre Gümüş’ün kaleme aldığı, Tayfun Tospacı’nın yönettiği Çorlu Halk Tiyatrosu tarafından sahnelenen komedi türündeki oyunu, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile çok sayıda tiyatrosever izledi. Oyuncuların başarılı performansları ve canlı müzik eşliğinde sahnelenen oyun izleyicileri gülmekten kırıp geçti. İzleyicilerden tam not olan “Entrikalı Dolap Komedyası” büyük alkış aldı.

Oyun sonunda sahneye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Yavuz Candan, oyunculara teşekkür ederek özel olarak tasarlanan Atatürk Portresi takdim etti.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat