Beylikdüzü Klasik tüm hızıyla devam ediyor

Sanat 24.07.2023 - 13:00, Güncelleme: 24.07.2023 - 20:21 8824+ kez okundu.
 

Beylikdüzü Klasik tüm hızıyla devam ediyor

Klasik müzikseverler tarafından yoğun ilgi gören 8.Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri’nin ikinci gününde Fly Quartet gurubu sahnedeydi.
Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen konserde, konuk sanatçı Mezzosoprano Seda Taşpınar klasik müziğin sevilen eserlerini Beylikdüzü halkı için seslendirdi. Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ve yoğun ilgiyle karşılanan 8. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Yaşam Vadisi 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleşen etkinliğin ikinci gününde, Fly Quartet gurubu sahne alarak dinleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Klasik müzik bestecilerine ait müzik eserleri ile ariaların enstrümantal olarak seslendirildiği konserde, konuk sanatçı mezzosoprano Seda Taşpınar da sevilen eserleri Beylikdüzü halkı için seslendirdi.   Beylikdüzü Klasik Yüksek Sadakat ve BGSO’nun gala konseriyle sona erecek Klasik müzikseverleri ağırlayan etkinliğin son günü olan 23 Temmuz akşamında ise Türk rock müziği dinleyicilerinin beğenerek takip ettiği Yüksek Sadakat gurubu ile Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası(BGSO)’nun gala konseri gerçekleşecek. Yaşam Vadisi 1. Etap  ‘6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleşecek konser saat 21.00’da başlayacak.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Klasik müzikseverler tarafından yoğun ilgi gören 8.Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri’nin ikinci gününde Fly Quartet gurubu sahnedeydi.

Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen konserde, konuk sanatçı Mezzosoprano Seda Taşpınar klasik müziğin sevilen eserlerini Beylikdüzü halkı için seslendirdi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ve yoğun ilgiyle karşılanan 8. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Yaşam Vadisi 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleşen etkinliğin ikinci gününde, Fly Quartet gurubu sahne alarak dinleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Klasik müzik bestecilerine ait müzik eserleri ile ariaların enstrümantal olarak seslendirildiği konserde, konuk sanatçı mezzosoprano Seda Taşpınar da sevilen eserleri Beylikdüzü halkı için seslendirdi.

 

Beylikdüzü Klasik Yüksek Sadakat ve BGSO’nun gala konseriyle sona erecek

Klasik müzikseverleri ağırlayan etkinliğin son günü olan 23 Temmuz akşamında ise Türk rock müziği dinleyicilerinin beğenerek takip ettiği Yüksek Sadakat gurubu ile Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası(BGSO)’nun gala konseri gerçekleşecek. Yaşam Vadisi 1. Etap  ‘6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleşecek konser saat 21.00’da başlayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, karşıyaka haber, ilaçlama, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, raf sistemleri, ahşap kompozit deck