1.Çayyolu Kitap Şenliği Başlıyor

Sanat 03.06.2023 - 19:03, Güncelleme: 03.06.2023 - 19:03 5289+ kez okundu.
 

1.Çayyolu Kitap Şenliği Başlıyor

10-11 Haziran 2023 tarihinde Çayyolu Mesa Plaza'da edebiyat, kültür, sanat adına bir okuryazar buluşması gerçekleştirilecektir.
Bu edebiyat etkinliğine Ankara'dan ve Çayyolu'ndan çok sayıda yayınevi, dergi, dernek, sivil toplum örgütü katılacaktır. Şairlerin ve yazarların katkı sunacağı etkinliğin hedefi ve misyonu okuyanlarla yazanların bir araya gelmesi, Çayyolu'nda sanatın ve edebiyatın geniş platformlara yayılması, ülke kültürüne katkıda bulunulmasıdır. Söyleşi, sunum, müzik dinletisi gibi etkinliklerle bir şenlik havasında geçeceğini umduğumuz bu etkinliği onurlandıracak olan okur, yazar ve şairlerimize, yayınevlerimize, kurum ve sanat gruplarına selamlar olsun. Seçkin yazar ve şairlerin bulunacağı fuara bütün sanatseverler bekleniyor. Fuar Düzenleyicileri Akdoğan Yayınevi, Cüneyne KSE Edebiyat Dergisi, Nehirden KSE Bülteni Fuar Düzenleme Komitesi Hatice Eğilmez Kaya, Kamil Akdoğan, Aylin Tural, Mehmet Gürer, Sevtap Kürkçüoğlu, Selami Karabulut, Sami Aydoğan Katılımcılar Abis Yayınevi Akdoğan Yayınevi AKSED Ankara Çölyak Derneği Antakya Aalen Kültür Derneği Atayurt Yayınevi Barış Kitabevi Bilgi Yayınevi Cumhuriyet Kitap Cüneyne Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Doğu Batı Yayınları Dorlion Yayınevi Ekin Sanat Dergisi Fatma Yılmaz Gelişim ve Satranç Akademisi FYAKADEMİ Yayınları Hel Yayıncılık KadınÇa Dergisi Kanguru Yayınevi Lacivert Dergisi Nehirden Kültür Sanat ve Edebiyat Bülteni NTK Art Studio Ordu Yardımlaşma Derneği Öykü Şiir Dergisi Özgür Sanat Dergisi Özgür Sanat Derneği Pamey Yayınevi Robotik Kodlama Akademisi UM-AG Tema Vakfı TESUD - Türkiye Emekli Subaylar Derneği TUDEM TYS Antakya Temsilciliği Betül Fırat Semih Öngün Meriç Bardakçı İsmail Bozkurt Osman Cengiz Filiz Ergün Leyla Tunca Osman Aksoy Mustafa Çelebi Çetinkaya Esma Evrensel Serkant Yaşar Kutlubay Zeynep Özügenç Asya Nur Şener Ali Yurtseven
10-11 Haziran 2023 tarihinde Çayyolu Mesa Plaza'da edebiyat, kültür, sanat adına bir okuryazar buluşması gerçekleştirilecektir.

Bu edebiyat etkinliğine Ankara'dan ve Çayyolu'ndan çok sayıda yayınevi, dergi, dernek, sivil toplum örgütü katılacaktır. Şairlerin ve yazarların katkı sunacağı etkinliğin hedefi ve misyonu okuyanlarla yazanların bir araya gelmesi, Çayyolu'nda sanatın ve edebiyatın geniş platformlara yayılması, ülke kültürüne katkıda bulunulmasıdır.

Söyleşi, sunum, müzik dinletisi gibi etkinliklerle bir şenlik havasında geçeceğini umduğumuz bu etkinliği onurlandıracak olan okur, yazar ve şairlerimize, yayınevlerimize, kurum ve sanat gruplarına selamlar olsun. Seçkin yazar ve şairlerin bulunacağı fuara bütün sanatseverler bekleniyor.

Fuar Düzenleyicileri


Akdoğan Yayınevi, Cüneyne KSE Edebiyat Dergisi, Nehirden KSE Bülteni
Fuar Düzenleme Komitesi
Hatice Eğilmez Kaya, Kamil Akdoğan, Aylin Tural, Mehmet Gürer, Sevtap
Kürkçüoğlu, Selami Karabulut, Sami Aydoğan
Katılımcılar
Abis Yayınevi
Akdoğan Yayınevi
AKSED
Ankara Çölyak Derneği
Antakya Aalen Kültür Derneği
Atayurt Yayınevi
Barış Kitabevi
Bilgi Yayınevi
Cumhuriyet Kitap
Cüneyne Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi
Doğu Batı Yayınları
Dorlion Yayınevi
Ekin Sanat Dergisi
Fatma Yılmaz Gelişim ve Satranç Akademisi
FYAKADEMİ Yayınları
Hel Yayıncılık
KadınÇa Dergisi
Kanguru Yayınevi
Lacivert Dergisi
Nehirden Kültür Sanat ve Edebiyat Bülteni
NTK Art Studio
Ordu Yardımlaşma Derneği

Öykü Şiir Dergisi
Özgür Sanat Dergisi
Özgür Sanat Derneği
Pamey Yayınevi
Robotik Kodlama Akademisi
UM-AG
Tema Vakfı
TESUD - Türkiye Emekli Subaylar Derneği
TUDEM
TYS Antakya Temsilciliği
Betül Fırat
Semih Öngün
Meriç Bardakçı
İsmail Bozkurt
Osman Cengiz
Filiz Ergün
Leyla Tunca
Osman Aksoy
Mustafa Çelebi Çetinkaya
Esma Evrensel
Serkant Yaşar Kutlubay
Zeynep Özügenç
Asya Nur Şener
Ali Yurtseven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat