Selvitopu çifti oylarını kullandı

Siyaset 14.05.2023 - 14:53, Güncelleme: 14.05.2023 - 21:59 12716+ kez okundu.
 

Selvitopu çifti oylarını kullandı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde oylarını Fahrettin Altay Mahallesi’ndeki İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kullandı.
Yoğun ilgi gösterilen seçimde vatandaşlarla birlikte uzun süre kuyrukta bekleyen ve onlarla sohbet eden Başkan Selvitopu, oyunu kullandıktan sonra da sandık kurulundaki görevlilere çalışmalarında başarılar diledi. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Selvitopu, “Baharın kendini iyiden iyiye hissettirdiği güzel bir İzmir gününde, vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oylarımızı kullandık. Demokrasi şölenini yaşadığımız ve yoğun katılımla gerçekleştiğini gözlemlediğimiz bu seçimlerin ülkemize, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Hepimizin ortak hedefi çocuklarımıza daha güzel bir yarın bırakmak” dedi. Başkan Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu okul çıkışında da vatandaşlarla sohbet etti.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde oylarını Fahrettin Altay Mahallesi’ndeki İzmir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kullandı.

Yoğun ilgi gösterilen seçimde vatandaşlarla birlikte uzun süre kuyrukta bekleyen ve onlarla sohbet eden Başkan Selvitopu, oyunu kullandıktan sonra da sandık kurulundaki görevlilere çalışmalarında başarılar diledi.

14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Selvitopu, “Baharın kendini iyiden iyiye hissettirdiği güzel bir İzmir gününde, vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oylarımızı kullandık. Demokrasi şölenini yaşadığımız ve yoğun katılımla gerçekleştiğini gözlemlediğimiz bu seçimlerin ülkemize, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Hepimizin ortak hedefi çocuklarımıza daha güzel bir yarın bırakmak” dedi.

Başkan Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu okul çıkışında da vatandaşlarla sohbet etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat