Türkiye'nin En Büyük Kapama Ceviz Bahçesi

Featured 19.04.2023 - 16:10, Güncelleme: 19.04.2023 - 16:10 4443+ kez okundu.
 

Türkiye'nin En Büyük Kapama Ceviz Bahçesi

2015 yılında Edirne’de kurulan Ceviz Trakya, kurulduğu alanın özellikleriyle öne çıkmaktadır.
300 hektarlık bir alana yayılan ve 50.000 ceviz ağacına sahip bahçe, Türkiye’nin tek bir alanda kurulu en büyük kapama ceviz bahçesi olma özelliğini taşımaktadır. Bir Avrupa Tarım girişimi olan Ceviz Trakya; sahip olduğu sertifikalar, ürün kalitesi ve yüksek standartlarda üretilen cevizleri ile güvenilir bir marka kimliği yaratmıştır. Ceviz, tarihi çok eskilere dayanan bir yemiş türüdür. Öyle ki binlerce yıldır dünyadaki varlığı bilinen ceviz, Roma döneminde sağlığa olan faydaları kabul gördüğünden gladyatörlerin diyetlerine dahil edilmiştir. Cevizin anavatanı olarak ise Anadolu toprakları kabul edilmektedir. Doğduğu topraklarda ceviz yetiştiriciliğinin önemi zamanla azalmış olsa da, günümüzde cevizin hak ettiği değere yeniden kavuşması için çalışmalar yürütülmektedir. Ceviz Trakya, Türkiye’de kaliteli ceviz üretimi ile ön plana çıkan bir girişimdir. Ceviz Trakya, yüksek üretim standartlarıyla Anadolu cevizinin ününü yeniden artırmaya başlamıştır. Türkiye’nin tek alanda kurulan en büyük kapama ceviz bahçesine sahip olan marka, Avrupa’nın dikkat çeken ceviz üreticilerinden biri olarak sayılabilir.  Ceviz Trakya  Ceviz Trakya; yüksek kaliteli ve taze cevizleri ile dikkat çekmektedir. Ceviz Trakya, Avrupa ve dünya standartlarında üretim yapmaktadır. Güvenilir cevizin bilinen adreslerinden biri olan Ceviz Trakya; İyi Tarım, Global G.A.P, BRC, Tesco Standarts, Sedex, IFS gibi  sertifikasyon programlarından onay almıştır. Bu standartlar çerçevesinde üretim yapan markanın ürünleri son derece kaliteli, taze ve hijyeniktir.  Ceviz Trakya’ da taze olarak hijyenik koşullarda paketlenen ürünler “bahçeden sofraya” felsefesi ile tüketiciye ulaştırılmaktadır. Siz de ceviz sipariş vermek için Ceviz Trakya internet mağazasını ziyaret edebilirsiniz. 
2015 yılında Edirne’de kurulan Ceviz Trakya, kurulduğu alanın özellikleriyle öne çıkmaktadır.

300 hektarlık bir alana yayılan ve 50.000 ceviz ağacına sahip bahçe, Türkiye’nin tek bir alanda kurulu en büyük kapama ceviz bahçesi olma özelliğini taşımaktadır. Bir Avrupa Tarım girişimi olan Ceviz Trakya; sahip olduğu sertifikalar, ürün kalitesi ve yüksek standartlarda üretilen cevizleri ile güvenilir bir marka kimliği yaratmıştır.

Ceviz, tarihi çok eskilere dayanan bir yemiş türüdür. Öyle ki binlerce yıldır dünyadaki varlığı bilinen ceviz, Roma döneminde sağlığa olan faydaları kabul gördüğünden gladyatörlerin diyetlerine dahil edilmiştir. Cevizin anavatanı olarak ise Anadolu toprakları kabul edilmektedir. Doğduğu topraklarda ceviz yetiştiriciliğinin önemi zamanla azalmış olsa da, günümüzde cevizin hak ettiği değere yeniden kavuşması için çalışmalar yürütülmektedir. Ceviz Trakya, Türkiye’de kaliteli ceviz üretimi ile ön plana çıkan bir girişimdir.

Ceviz Trakya, yüksek üretim standartlarıyla Anadolu cevizinin ününü yeniden artırmaya başlamıştır. Türkiye’nin tek alanda kurulan en büyük kapama ceviz bahçesine sahip olan marka, Avrupa’nın dikkat çeken ceviz üreticilerinden biri olarak sayılabilir. 

Türkiye'nin En Büyük Kapama Ceviz Bahçesi

Ceviz Trakya 

Ceviz Trakya; yüksek kaliteli ve taze cevizleri ile dikkat çekmektedir. Ceviz Trakya, Avrupa ve dünya standartlarında üretim yapmaktadır. Güvenilir cevizin bilinen adreslerinden biri olan Ceviz Trakya; İyi Tarım, Global G.A.P, BRC, Tesco Standarts, Sedex, IFS gibi  sertifikasyon programlarından onay almıştır. Bu standartlar çerçevesinde üretim yapan markanın ürünleri son derece kaliteli, taze ve hijyeniktir. 

Ceviz Trakya’ da taze olarak hijyenik koşullarda paketlenen ürünler “bahçeden sofraya” felsefesi ile tüketiciye ulaştırılmaktadır. Siz de ceviz sipariş vermek için Ceviz Trakya internet mağazasını ziyaret edebilirsiniz. 

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat