Bingöl’de 17,4 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Yerel Haberler 15.12.2022 - 11:03, Güncelleme: 15.12.2022 - 17:04 14251+ kez okundu.
 

Bingöl’de 17,4 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Bingöl'de polisin düzenlediği operasyonda 17 kilo 433 gram esrar ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.
Bingöl Güncel TV / BİNGÖL (İGFA) - Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 17 kilo 433 gram esrar ele geçirildi. Valilik, konuyla ilgili olarak gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 2 kişiden birinin tutuklandığı, diğerinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını duyurdu.
Bingöl'de polisin düzenlediği operasyonda 17 kilo 433 gram esrar ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Bingöl Güncel TV / BİNGÖL (İGFA) - Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi.

Operasyonda yapılan aramalarda 17 kilo 433 gram esrar ele geçirildi.

Valilik, konuyla ilgili olarak gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 2 kişiden birinin tutuklandığı, diğerinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını duyurdu.

Bingöl HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat