İmamoğlu ve Çalık Beylikdüzü'ndeki çalışmaları inceledi.

Siyaset 30.07.2023 - 13:29, Güncelleme: 30.07.2023 - 14:57 16742+ kez okundu.
 

İmamoğlu ve Çalık Beylikdüzü'ndeki çalışmaları inceledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceleyip yetkililerden bilgi aldı.
Yakın zamanda açılması beklenen Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi’yle bir hayali gerçeğe dönüştürdüklerini ifade eden İmamoğlu, “İSMEK’ten şehir tiyatrosuna, kütüphaneden kreşine kadar her şeyi düşünülmüş bir yapı. Bu bölgenin çehresini epey değiştirecek. 14 senelik bir hayali gerçekleştirerek bu eseri hem Beylikdüzü’ne hem de İstanbul’a kazandırmanın keyfini yaşıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceledi. İlk olarak Yakuplu’da yapımına devam edilen Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunan İmamoğlu ve Çalık, ekiplerden bilgi aldı. “14 senelik hayali gerçekleştirmenin keyfini yaşıyoruz” Yakın zamanda açılması beklenen kültür merkeziyle bir hayali gerçeğe dönüştürdüklerini ifade eden İmamoğlu, “İSMEK’ten şehir tiyatrosuna, kütüphaneden kreşine kadar her şeyi düşünülmüş bir yapı. Bu bölgenin çehresini epey değiştirecek. 14 senelik bir hayali gerçekleştirerek bu eseri hem Beylikdüzü’ne hem de İstanbul’a kazandırmanın keyfini yaşıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu. İmamoğlu ve Çalık daha sonra Kavaklı ve Barış Mahallelerini birbirine bağlayan Volvo Kavşağı’ndaki çalışmayı inceledi. Beylikdüzü’nün trafik yükünü taşıması için kavşaktaki devam eden çalışmaların yeni eğitim- öğretim dönemine yetiştirilmesi talimatını veren İmamoğlu, projede çalışan işçilere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

Yakın zamanda açılması beklenen Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi’yle bir hayali gerçeğe dönüştürdüklerini ifade eden İmamoğlu, “İSMEK’ten şehir tiyatrosuna, kütüphaneden kreşine kadar her şeyi düşünülmüş bir yapı. Bu bölgenin çehresini epey değiştirecek. 14 senelik bir hayali gerçekleştirerek bu eseri hem Beylikdüzü’ne hem de İstanbul’a kazandırmanın keyfini yaşıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceledi. İlk olarak Yakuplu’da yapımına devam edilen Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunan İmamoğlu ve Çalık, ekiplerden bilgi aldı.

“14 senelik hayali gerçekleştirmenin keyfini yaşıyoruz”

Yakın zamanda açılması beklenen kültür merkeziyle bir hayali gerçeğe dönüştürdüklerini ifade eden İmamoğlu, “İSMEK’ten şehir tiyatrosuna, kütüphaneden kreşine kadar her şeyi düşünülmüş bir yapı. Bu bölgenin çehresini epey değiştirecek. 14 senelik bir hayali gerçekleştirerek bu eseri hem Beylikdüzü’ne hem de İstanbul’a kazandırmanın keyfini yaşıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.


İmamoğlu ve Çalık daha sonra Kavaklı ve Barış Mahallelerini birbirine bağlayan Volvo Kavşağı’ndaki çalışmayı inceledi. Beylikdüzü’nün trafik yükünü taşıması için kavşaktaki devam eden çalışmaların yeni eğitim- öğretim dönemine yetiştirilmesi talimatını veren İmamoğlu, projede çalışan işçilere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck