Hani Kurumsaldık'ın Yeni Sezonu Başlıyor!

Haberler 09.02.2024 - 13:16, Güncelleme: 09.02.2024 - 13:16 15833+ kez okundu.
 

Hani Kurumsaldık'ın Yeni Sezonu Başlıyor!

Mart 2021’de yayın hayatına başlayan; kurumsallaşma, markalaşma ve dijitalleşme ana temalı Hani Kurumsaldık podcast serisinin yeni sezonu 2024’te başlıyor!
Dijital Markalaşma Uzmanı, Akademisyen ve Yazar Mürsel Ferhat Sağlam tarafından hazırlanıp sunulan Hani Kurumsaldık’ın yeni sezonu için geri sayım başladı! Mart 2021’de “Hadi Başlıyoruz” adlı ilk bölümüyle yayın hayatına başlayan ve kısa sürede fenomen haline gelerek kendi kategorisinde önemli bir ivme yakalayan Hani Kurumsaldık, 2024’te de yine dopdolu içeriğiyle, ve birbirinden farklı konseptleriyle her Cumartesi dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor! Hani Kurumsaldık Podcast Serisinin Yeni Sezonu 2024’te! Kurumsallaşma, Markalaşma ve Dijitalleşme ana temasına sahip bir podcast serisi olan Hani Kurumsaldık’ta akademik bilgi paylaşımı ve sektörel deneyim aktarımına ek olarak iş ve ekonomi dünyasındaki gelişmelere dair yorum ve analizler de bulunuyor. Mürsel Ferhat Sağlam’ın hazırlayıp sunduğu Hani Kurumsaldık’ın yeni sezonu için geri sayım sürerken serinin takipçilerini 2024’te önemli sürprizler bekliyor. Yeni sezonda Hani Kurumsaldık Live, Hani Kurumsaldık Talks, Hani Kurumsaldık Plus gibi alt markalarla ve konseptlerle etki alanını ve içerik çeşitliliğini artırmayı hedefleyen Hani Kurumsaldık, bir yandan da gerçekleştirdiği platform konumlamaları ve partnerliklerle de 2024’e hazırlanıyor. Hani Kurumsaldık Nedir? Kurumsallaşma, markalaşma ve dijitalleşme ana temalı, podcast odaklı yeni nesil bir mecra olan Hani Kurumsaldık, Mart 2021’de yayın hayatına başlamıştır. Mürsel Ferhat Sağlam tarafından Branding Türkiye iştiraki olarak kurulan ve Türkiye’de podcast kültürünün oluşmasına öncülük eden Hani Kurumsaldık, her Cumartesi tüm dijital müzik ve video platformlarında eş zamanlı olarak yayınlanmaktadır. Mürsel Ferhat Sağlam | Hakkında Dijital markalaşma uzmanı, akademisyen, podcast yayıncısı, yazar ve mentor. Kurumsal, kamusal ve kişisel markalara dijital markalaşma odağında danışmanlık yapan Mürsel Ferhat Sağlam, girişim ve startup’lara da mentorluk yapmaktadır. Branding Türkiye‘nin kurucusudur. Yayınlanmış 20 kitabı, yayına hazır ise 25+ kitabı bulunmaktadır. Yaptığı kavramsallaştırmalarla literatüre katkı sağlayan Sağlam, akademik kariyerini doktora seviyesinde sürdürmektedir. Aynı zamanda podcast yayıncısı olan Sağlam’ın yayına hazırladığı seriler; Hani Kurumsaldık, İçeriklerce, Girişimcilerin Büyük Hataları, Kurumsal İletişim 2.0, Dijital Markalaşma Sohbetleri şeklindedir.
Mart 2021’de yayın hayatına başlayan; kurumsallaşma, markalaşma ve dijitalleşme ana temalı Hani Kurumsaldık podcast serisinin yeni sezonu 2024’te başlıyor!

Dijital Markalaşma Uzmanı, Akademisyen ve Yazar Mürsel Ferhat Sağlam tarafından hazırlanıp sunulan Hani Kurumsaldık’ın yeni sezonu için geri sayım başladı! Mart 2021’de “Hadi Başlıyoruz” adlı ilk bölümüyle yayın hayatına başlayan ve kısa sürede fenomen haline gelerek kendi kategorisinde önemli bir ivme yakalayan Hani Kurumsaldık, 2024’te de yine dopdolu içeriğiyle, ve birbirinden farklı konseptleriyle her Cumartesi dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor!

Hani Kurumsaldık Podcast Serisinin Yeni Sezonu 2024’te!

Kurumsallaşma, Markalaşma ve Dijitalleşme ana temasına sahip bir podcast serisi olan Hani Kurumsaldık’ta akademik bilgi paylaşımı ve sektörel deneyim aktarımına ek olarak iş ve ekonomi dünyasındaki gelişmelere dair yorum ve analizler de bulunuyor.

Mürsel Ferhat Sağlam’ın hazırlayıp sunduğu Hani Kurumsaldık’ın yeni sezonu için geri sayım sürerken serinin takipçilerini 2024’te önemli sürprizler bekliyor. Yeni sezonda Hani Kurumsaldık Live, Hani Kurumsaldık Talks, Hani Kurumsaldık Plus gibi alt markalarla ve konseptlerle etki alanını ve içerik çeşitliliğini artırmayı hedefleyen Hani Kurumsaldık, bir yandan da gerçekleştirdiği platform konumlamaları ve partnerliklerle de 2024’e hazırlanıyor.

Hani Kurumsaldık Nedir?

Kurumsallaşma, markalaşma ve dijitalleşme ana temalı, podcast odaklı yeni nesil bir mecra olan Hani Kurumsaldık, Mart 2021’de yayın hayatına başlamıştır. Mürsel Ferhat Sağlam tarafından Branding Türkiye iştiraki olarak kurulan ve Türkiye’de podcast kültürünün oluşmasına öncülük eden Hani Kurumsaldık, her Cumartesi tüm dijital müzik ve video platformlarında eş zamanlı olarak yayınlanmaktadır.

Mürsel Ferhat Sağlam | Hakkında

Dijital markalaşma uzmanı, akademisyen, podcast yayıncısı, yazar ve mentor. Kurumsal, kamusal ve kişisel markalara dijital markalaşma odağında danışmanlık yapan Mürsel Ferhat Sağlam, girişim ve startup’lara da mentorluk yapmaktadır. Branding Türkiye‘nin kurucusudur. Yayınlanmış 20 kitabı, yayına hazır ise 25+ kitabı bulunmaktadır. Yaptığı kavramsallaştırmalarla literatüre katkı sağlayan Sağlam, akademik kariyerini doktora seviyesinde sürdürmektedir. Aynı zamanda podcast yayıncısı olan Sağlam’ın yayına hazırladığı seriler; Hani Kurumsaldık, İçeriklerce, Girişimcilerin Büyük Hataları, Kurumsal İletişim 2.0, Dijital Markalaşma Sohbetleri şeklindedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat