Güzel Şeyler, Hayalini Kurmakla Başlar!

Yaşam 27.10.2023 - 20:51, Güncelleme: 27.10.2023 - 20:51 16115+ kez okundu.
 

Güzel Şeyler, Hayalini Kurmakla Başlar!

Doğan Holding’ten Cumhuriyet’in 100. Yılı Filmi: Güzel Şeyler, Hayalini Kurmakla Başlar!
Doğan Holding, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayal ettim, hayalimin önündeki manileri tespit ettim ve hayalim gerçekleşti” sözünden ilham aldığı 100. yıl filmini yapay zeka teknolojisini kullanarak hazırladı. Gençlerin gelecek hayalleri yapay zeka desteğiyle canlandırıldı.  Sorumlu yatırım holdingi perspektifi ile faaliyetlerine devam eden Doğan Holding’in  daha iyi bir gelecek vizyonuyla hazırladığı 100.yıl filmi yayınlandı. İlham kaynağı Atatürk’ün “Hayal ettim, hayalimin önündeki manlier tespit ettim ve hayalim gerçekleşti” sözü olan filmde güzel şeylerin hayal kurmakla başladığına vurgu yapılıyor.   Yeni yüzyıl hayallerini yapay zeka çizdi Doğan Holding, 2016 yılından beri ‘Ortak Değerler Hareketi’ projesiyle değerlerimizin birleştirici gücüne dikkat çekiyor. Bu filmde de en önemli ortak hayalimizin ve değerimizin cumhuriyet olduğuna, gelecek yüzyılı gençlerle birlikte hayal etmenin önemine vurgu yapıyor. Cumhuriyet’in 100.yılı için hazırlanan reklam filmi, “Yeni yüzyılda nasıl bir Cumhuriyet hayal rdiyorsun? sorusuyla farklı yaş grubu ve gelecek hayali kuran kişileri ortak bir hayalde buluşturuyor. Daha iyi bir gelecek mesajı veren filmde gelecek hayalleri yapay zeka tarafından canlandırılıyor. Reklam filminde aynı zamanda Cumhuriyetimizin Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının yüzyıl önce gerçeğe dönüşen hayali olduğunun altını çizen Doğan Holding, “Biz de onlardan ilham alarak hayalleri gerçeğe dönüştürmek için çalışıyoruz” mesajını paylaşıyor.  Reklam Filmi Linki: https://youtu.be/RCtpATn-gpw Reklam Filmi Künyesi Reklamveren: Doğan Holding Reklamveren Yetkilisi: Neslihan Sadıkoğlu Reklam Ajansı: Çözüm  Kreatif Direktör: Tuğrul Mengi Kreatif Ekip: Tuğrul Mengi, Sude Gültekin Marka Grup: Aslı Kutay, Revna Tanrıyar, Beyza Atağ Prodüksiyon: Oktay Nezih Can Seslendirme: Alper Develioğlu, Ayşe Özdoğan, Ece Özdikici, Öykü Güler, Ziya Durkan, Suha Yıldız
Doğan Holding’ten Cumhuriyet’in 100. Yılı Filmi: Güzel Şeyler, Hayalini Kurmakla Başlar!

Doğan Holding, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayal ettim, hayalimin önündeki manileri tespit ettim ve hayalim gerçekleşti” sözünden ilham aldığı 100. yıl filmini yapay zeka teknolojisini kullanarak hazırladı. Gençlerin gelecek hayalleri yapay zeka desteğiyle canlandırıldı. 

Sorumlu yatırım holdingi perspektifi ile faaliyetlerine devam eden Doğan Holding’in  daha iyi bir gelecek vizyonuyla hazırladığı 100.yıl filmi yayınlandı. İlham kaynağı Atatürk’ün “Hayal ettim, hayalimin önündeki manlier tespit ettim ve hayalim gerçekleşti” sözü olan filmde güzel şeylerin hayal kurmakla başladığına vurgu yapılıyor.  

Yeni yüzyıl hayallerini yapay zeka çizdi

Doğan Holding, 2016 yılından beri ‘Ortak Değerler Hareketi’ projesiyle değerlerimizin birleştirici gücüne dikkat çekiyor. Bu filmde de en önemli ortak hayalimizin ve değerimizin cumhuriyet olduğuna, gelecek yüzyılı gençlerle birlikte hayal etmenin önemine vurgu yapıyor. Cumhuriyet’in 100.yılı için hazırlanan reklam filmi, “Yeni yüzyılda nasıl bir Cumhuriyet hayal rdiyorsun? sorusuyla farklı yaş grubu ve gelecek hayali kuran kişileri ortak bir hayalde buluşturuyor. Daha iyi bir gelecek mesajı veren filmde gelecek hayalleri yapay zeka tarafından canlandırılıyor.

Reklam filminde aynı zamanda Cumhuriyetimizin Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının yüzyıl önce gerçeğe dönüşen hayali olduğunun altını çizen Doğan Holding, “Biz de onlardan ilham alarak hayalleri gerçeğe dönüştürmek için çalışıyoruz” mesajını paylaşıyor. 

Reklam Filmi Linki: https://youtu.be/RCtpATn-gpw

Reklam Filmi Künyesi

Reklamveren: Doğan Holding

Reklamveren Yetkilisi: Neslihan Sadıkoğlu

Reklam Ajansı: Çözüm 

Kreatif Direktör: Tuğrul Mengi

Kreatif Ekip: Tuğrul Mengi, Sude Gültekin

Marka Grup: Aslı Kutay, Revna Tanrıyar, Beyza Atağ

Prodüksiyon: Oktay Nezih Can

Seslendirme: Alper Develioğlu, Ayşe Özdoğan, Ece Özdikici, Öykü Güler, Ziya Durkan, Suha Yıldız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat