Global Career Summit 2024 Başlıyor!

Teknoloji 10.02.2024 - 22:29, Güncelleme: 10.02.2024 - 22:29 16887+ kez okundu.
 

Global Career Summit 2024 Başlıyor!

Kariyer hayatları için ilk adımları atan Türkiye’nin her yerinden üniversite öğrencilerini, sektörünün öncüsü şirketlerin liderleri ile buluşturan Global Career Summit 2024 başlıyor!
3İK Marka İletişim Ajansı organizasyonuyla düzenlenen, globalde kariyerin konuşulduğu Global Career Summit 2024, “Anla, Şekillendir, Değiştir” (Get It, Shape It, Change It) mottosuyla bu yıl 7. kez düzenlenecek. 14 – 15 – 16 Şubat 2024 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek olan etkinlik Türkiye’nin dört bir yanından üniversite öğrencilerini sektörün öncü markalarının liderleriyle buluşturacak! Global Career Summit 2024 Başlıyor! Bu yıl 15. yılını kutlayan 3İK Marka İletişim Ajansı tarafından düzenlenen etkinlikte, İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin her şehrindeki üniversitelerden yüzlerce öğrenci ağırlanacak. Farklı alanlarda sunumların, ilgi çekici panellerin ve ilham verici konuşmaların olacağı etkinlik Boğaziçi Albert Long Hall’de 7’inci kez düzenlenecek. Bugüne kadar fiziksel & online olarak gerçekleştirilen zirvelerde 50 binden fazla başvuru, 10 binden fazla katılımcı ve 20 milyonun üzerinde dijital erişimin sağlandığı Global Career Summit’e katılan genç yetenekler, Türkiye’de ve globalde sektörünün öncüsü şirketlerin liderlerinden, profesyonel dünyada başarılı olmak için tavsiyeleri ilk ağızdan dinleyecekler. Global Career Summit ile ilgili tüm detaylar için etkinliğin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. BİLGİ AL Hedef kitlesi üniversite öğrencileri ve yeni mezunlar olan Global Career Summit 2024‘ün ana sponsorları Unilever ve QNB Finansbank olurken etkinliğin resmi sponsoru ise Turkish Technology oldu. Boomerang ve Branding Türkiye‘nin medya partneri olduğu zirvenin katılımcı şirketleri ise şöyle; Arçelik, Anadolu Efes, BAT Kariyer, Boehringer Ingelheim, Bosch, Danone, EnerjiSA, Ford Otosan, Hayat, JTI Türkiye, L’oreal, MarshMcLennan, Mey I Diageo, Microsoft, Multinet I Up, Pepsico, Philip Morris, Pladis, Reckitt, Red Bull, Shell, Şişecam, Türkiye Finans, Viatris, Vodafone oldu. Etkinlik Detayları Etkinlik Yeri: Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Etkinlik Tarihi: 14 – 15 – 16 Şubat 2024 Hedef Kite: Tüm üniversite öğrencileri Katılım Belgesi: %70 katılım ile dijital katılım belgesi verilecek. Mekan: Albert Long Hall – Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü, Beşiktaş, İstanbul
Kariyer hayatları için ilk adımları atan Türkiye’nin her yerinden üniversite öğrencilerini, sektörünün öncüsü şirketlerin liderleri ile buluşturan Global Career Summit 2024 başlıyor!

3İK Marka İletişim Ajansı organizasyonuyla düzenlenen, globalde kariyerin konuşulduğu Global Career Summit 2024, “Anla, Şekillendir, Değiştir” (Get It, Shape It, Change It) mottosuyla bu yıl 7. kez düzenlenecek.

14 – 15 – 16 Şubat 2024 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek olan etkinlik Türkiye’nin dört bir yanından üniversite öğrencilerini sektörün öncü markalarının liderleriyle buluşturacak!

Global Career Summit 2024 Başlıyor!

Bu yıl 15. yılını kutlayan 3İK Marka İletişim Ajansı tarafından düzenlenen etkinlikte, İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin her şehrindeki üniversitelerden yüzlerce öğrenci ağırlanacak. Farklı alanlarda sunumların, ilgi çekici panellerin ve ilham verici konuşmaların olacağı etkinlik Boğaziçi Albert Long Hall’de 7’inci kez düzenlenecek.

Bugüne kadar fiziksel & online olarak gerçekleştirilen zirvelerde 50 binden fazla başvuru, 10 binden fazla katılımcı ve 20 milyonun üzerinde dijital erişimin sağlandığı Global Career Summit’e katılan genç yetenekler, Türkiye’de ve globalde sektörünün öncüsü şirketlerin liderlerinden, profesyonel dünyada başarılı olmak için tavsiyeleri ilk ağızdan dinleyecekler.

Global Career Summit 2024 Başlıyor!

Global Career Summit ile ilgili tüm detaylar için etkinliğin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

BİLGİ AL

Hedef kitlesi üniversite öğrencileri ve yeni mezunlar olan Global Career Summit 2024‘ün ana sponsorları Unilever ve QNB Finansbank olurken etkinliğin resmi sponsoru ise Turkish Technology oldu. Boomerang ve Branding Türkiye‘nin medya partneri olduğu zirvenin katılımcı şirketleri ise şöyle; Arçelik, Anadolu Efes, BAT Kariyer, Boehringer Ingelheim, Bosch, Danone, EnerjiSA, Ford Otosan, Hayat, JTI Türkiye, L’oreal, MarshMcLennan, Mey I Diageo, Microsoft, Multinet I Up, Pepsico, Philip Morris, Pladis, Reckitt, Red Bull, Shell, Şişecam, Türkiye Finans, Viatris, Vodafone oldu.

Etkinlik Detayları

Etkinlik Yeri: Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall

Etkinlik Tarihi: 14 – 15 – 16 Şubat 2024

Hedef Kite: Tüm üniversite öğrencileri

Katılım Belgesi: %70 katılım ile dijital katılım belgesi verilecek.

Mekan: Albert Long Hall – Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü, Beşiktaş, İstanbul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat