Gerenli'den Uluslararası Kış Masa Tenisi Kampı'na ziyaret

Kırklareli Haberleri 27.01.2024 - 09:32, Güncelleme: 27.01.2024 - 11:04 4975+ kez okundu.
 

Gerenli'den Uluslararası Kış Masa Tenisi Kampı'na ziyaret

Uluslararası Kış Masa Tenisi Kampı ve Turnuvası, Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Zirve Spor Kulübü öncülüğünde Lüleburgaz’da düzenleniyor.
 Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, kampa katılan sporcularla bir araya gelerek başarı diledi. -Uluslararası Kış Masa Tenisi Kampı ve Turnuvası Lüleburgaz Belediyesi ve Zirve Spor Kulübü öncülüğünde Lüleburgaz’da düzenleniyor. 24 Ocak’ta Türkiye, Bulgaristan, Belarus, Kazakistan, Gagavuzya, Moldova ve Özbekistan’dan gelen sporcuların katılımıyla Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde (LYFA) başlayan Uluslararası Kış Masa Tenisi Kampı ve Turnuvası 28 Ocak’a kadar sürecek. BELEDİYE BAŞKANI GERENLİ’DEN ZİYARET Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli de LYFA’da çalışmalarını sürdüren masa tenisi sporcularını ziyaret etti. Tüm sporculara başarı dileklerinde bulunan Gerenli, kulüp yöneticileri ve antrenörlerle görüştü. Gerenli, spora ve sporcuya değer katan bir kent olmaya devam edeceklerini belirtti.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Uluslararası Kış Masa Tenisi Kampı ve Turnuvası, Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Zirve Spor Kulübü öncülüğünde Lüleburgaz’da düzenleniyor.

 Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, kampa katılan sporcularla bir araya gelerek başarı diledi.

-Uluslararası Kış Masa Tenisi Kampı ve Turnuvası Lüleburgaz Belediyesi ve Zirve Spor Kulübü öncülüğünde Lüleburgaz’da düzenleniyor.

24 Ocak’ta Türkiye, Bulgaristan, Belarus, Kazakistan, Gagavuzya, Moldova ve Özbekistan’dan gelen sporcuların katılımıyla Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde (LYFA) başlayan Uluslararası Kış Masa Tenisi Kampı ve Turnuvası 28 Ocak’a kadar sürecek.

BELEDİYE BAŞKANI GERENLİ’DEN ZİYARET

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli de LYFA’da çalışmalarını sürdüren masa tenisi sporcularını ziyaret etti.

Tüm sporculara başarı dileklerinde bulunan Gerenli, kulüp yöneticileri ve antrenörlerle görüştü.

Gerenli, spora ve sporcuya değer katan bir kent olmaya devam edeceklerini belirtti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat