Geçmiş olsun İzmir

Featured 27.01.2024 - 09:50, Güncelleme: 27.01.2024 - 13:26 5784+ kez okundu.
 

Geçmiş olsun İzmir

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, merkez üssü Menderes olan depremle ilgili açıklamada bulundu.
AFAD’dan yapılan açıklamaya göre merkez üssü Menderes olan ve 5.1 şiddetinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan açıklamada bulundu. Özkan, yaşanan deprem nedeniyle herhangi bir olumsuz bilginin kendilerine ulaşmadığını belirtti. Can ve mal kaybı yok Özkan’ın sosyal medya hesaplarından da paylaştığı mesajda, ‘’ Saat 08:19'da merkez üssü ilçemiz olan 5.1 şiddetinde deprem nedeniyle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz bilgi tarafımıza ulaşmamıştır. Ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz. Deprem nedeniyle can ve mal kaybı olmamasını diliyorum. Geçmiş olsun İzmir.’’ denildi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, merkez üssü Menderes olan depremle ilgili açıklamada bulundu.

AFAD’dan yapılan açıklamaya göre merkez üssü Menderes olan ve 5.1 şiddetinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan açıklamada bulundu. Özkan, yaşanan deprem nedeniyle herhangi bir olumsuz bilginin kendilerine ulaşmadığını belirtti.

Can ve mal kaybı yok

Özkan’ın sosyal medya hesaplarından da paylaştığı mesajda, ‘’ Saat 08:19'da merkez üssü ilçemiz olan 5.1 şiddetinde deprem nedeniyle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz bilgi tarafımıza ulaşmamıştır. Ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz. Deprem nedeniyle can ve mal kaybı olmamasını diliyorum. Geçmiş olsun İzmir.’’ denildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat