Galatasaray da Transfer Harekâtı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2019 - 19:49, Güncelleme: 14.12.2019 - 19:49 2678+ kez okundu.
 

Galatasaray da Transfer Harekâtı

Galatasaray da Transfer Harekâtı, Son dakika spor haberleri transfer haberleri ile çalkalanıyor. Kimi takımlar devreyi bekledikleri şekilde tamamlayamadıklarından, kimileri talihsiz sakatlıkların yaşanmasından, kimi takımlarda oyuncular arasında ki rekabetin artırılması hedefi ile transfer çalışmalarına ligin bitimine kısa bir süre kala hız katmış durumda. İstanbul ekiplerinin sezona iyi başlayamamaları ve istenilen oyunu oynayamamaları sebebiyle en fazla oyuncu arayışında bulunan kulüpler İstanbul takımları durumunda. Galatasaray da bu kulüplerin başında yer alıyor. Takım geçen sezonu şampiyon olarak tamamlamasına ve bu takıma birçok takviye yapılmasına rağmen istenilen düzeyde verim alınamıyor. Bu sebeple yönetim bu duruma çözüm olması bakımından devre arasında birçok futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. Galatasaray da Transfer Harekâtı Son haftada oynanan Alanyaspor maçı ile uzun zamandır devam eden kötü gidişe bir dur diyen ekip, devre arasında birçok oyuncu ile de yollarını ayırmayı planlıyor. Yıldız Oyuncu Galatasaray Yolunda Süper lig ekibinin birçok yıldız oyuncu ile temas halinde olduğu biliniyor. Bu oyuncuların diğer takımlarında transfer listesinde olduğu biliniyor. Sezon başında da oldukça kaliteli transferler ile taraftarlarını sevindiren takım bu başarıyı sahaya yansıtamamış olarak görülüyor. Sezon başında yapılan yanlış transferlerin devre arasında yaşanmaması için ummalı bir çalışma yapılıyor. Yapılacak olan transferlerin yedek kulübesine değil direk olarak takıma katkı sağlaması bekleniyor. Bu sebeple alınacak olan oyuncular ile ilgili bir kere değil birkaç kere düşünülüyor. Sol bek, orta saha, forvet ve stoper mevki için takımın transfer yapmayı düşündüğü biliniyor. Yapılacak olan transferler için ilgili ekip çok sıkı ve gizli bir çalışma yürütüyor. Yapılacak olan transferler ile 2. Yarıya seri galibiyet zinciri ile başlanması planlanıyor. Usta teknik adam yoğun bir transfer dönemi olacağının sinyalini daha önce birçok kez vermişti. Takım içerisinde ayrılacak oyuncular da yavaş yavaş netleşiyor. Beklenen verimin alınamaması sebebiyle Nagatomo ile yolların kesin suretle ayrılacağı edinilen bilgiler arasında. Bunun yanı sıra takımın sol bek ile ilgili aradığı oyuncuyu Almanya’da bulduğu belirtiliyor. Leipzig'de futbol hayatına devam eden  Marcelo Sarrachi'ye takımın teklif götürdüğü biliniyor.
Galatasaray da Transfer Harekâtı, Son dakika spor haberleri transfer haberleri ile çalkalanıyor. Kimi takımlar devreyi bekledikleri şekilde tamamlayamadıklarından, kimileri talihsiz sakatlıkların yaşanmasından, kimi takımlarda oyuncular arasında ki rekabetin artırılması hedefi ile transfer çalışmalarına ligin bitimine kısa bir süre kala hız katmış durumda. İstanbul ekiplerinin sezona iyi başlayamamaları ve istenilen oyunu oynayamamaları sebebiyle en fazla oyuncu arayışında bulunan kulüpler İstanbul takımları durumunda. Galatasaray da bu kulüplerin başında yer alıyor. Takım geçen sezonu şampiyon olarak tamamlamasına ve bu takıma birçok takviye yapılmasına rağmen istenilen düzeyde verim alınamıyor. Bu sebeple yönetim bu duruma çözüm olması bakımından devre arasında birçok futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor.

Galatasaray da Transfer Harekâtı

Son haftada oynanan Alanyaspor maçı ile uzun zamandır devam eden kötü gidişe bir dur diyen ekip, devre arasında birçok oyuncu ile de yollarını ayırmayı planlıyor.

Yıldız Oyuncu Galatasaray Yolunda

Süper lig ekibinin birçok yıldız oyuncu ile temas halinde olduğu biliniyor. Bu oyuncuların diğer takımlarında transfer listesinde olduğu biliniyor. Sezon başında da oldukça kaliteli transferler ile taraftarlarını sevindiren takım bu başarıyı sahaya yansıtamamış olarak görülüyor. Sezon başında yapılan yanlış transferlerin devre arasında yaşanmaması için ummalı bir çalışma yapılıyor. Yapılacak olan transferlerin yedek kulübesine değil direk olarak takıma katkı sağlaması bekleniyor. Bu sebeple alınacak olan oyuncular ile ilgili bir kere değil birkaç kere düşünülüyor. Sol bek, orta saha, forvet ve stoper mevki için takımın transfer yapmayı düşündüğü biliniyor. Yapılacak olan transferler için ilgili ekip çok sıkı ve gizli bir çalışma yürütüyor. Yapılacak olan transferler ile 2. Yarıya seri galibiyet zinciri ile başlanması planlanıyor. Usta teknik adam yoğun bir transfer dönemi olacağının sinyalini daha önce birçok kez vermişti. Takım içerisinde ayrılacak oyuncular da yavaş yavaş netleşiyor. Beklenen verimin alınamaması sebebiyle Nagatomo ile yolların kesin suretle ayrılacağı edinilen bilgiler arasında. Bunun yanı sıra takımın sol bek ile ilgili aradığı oyuncuyu Almanya’da bulduğu belirtiliyor. Leipzig'de futbol hayatına devam eden  Marcelo Sarrachi'ye takımın teklif götürdüğü biliniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat