Emekli olan Yalova İl Müftüsü Çıkrık’a veda

Yalova Haberleri 01.01.2022 - 12:20, Güncelleme: 01.01.2022 - 12:20 52654+ kez okundu.
 

Emekli olan Yalova İl Müftüsü Çıkrık’a veda

Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık’ın emekli olması sebebiyle vefa ve veda gecesi düzenlendi.Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’in de katıldığı vefa ve veda gecesinde konuşan Altınova İlçe Müftüsü Recep Eren, "Değerli müftümüz, İslam davasına vakfetmiş, dini ve hayri hizmetlerin toplumun her kesimine ulaşması için çok büyük fedakârlıklar göstermiştir. Kendisi, görev yapmış olduğu yerlerde camiler, mescitler, Kur’an kursları, müftülük hizmet binaları ve gençlik merkezleri gibi adeta o şehre önemli eserler kazandırmıştır. İnşaatla beraber irşat hizmetlerini de hiçbir zaman aksatmamış, bir gönül insanı, dava adamı olan Çıkrık’a bundan sonraki hayatında sevdikleriyle birlikte sağlık ve afiyet içinde hayırlı ömürler dilerim” dedi.Programın sonunda İl Müftüsü Çıkrık’a çeşitli hediyeler takdim edildi.
Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık’ın emekli olması sebebiyle vefa ve veda gecesi düzenlendi.

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’in de katıldığı vefa ve veda gecesinde konuşan Altınova İlçe Müftüsü Recep Eren, "Değerli müftümüz, İslam davasına vakfetmiş, dini ve hayri hizmetlerin toplumun her kesimine ulaşması için çok büyük fedakârlıklar göstermiştir. Kendisi, görev yapmış olduğu yerlerde camiler, mescitler, Kur’an kursları, müftülük hizmet binaları ve gençlik merkezleri gibi adeta o şehre önemli eserler kazandırmıştır. İnşaatla beraber irşat hizmetlerini de hiçbir zaman aksatmamış, bir gönül insanı, dava adamı olan Çıkrık’a bundan sonraki hayatında sevdikleriyle birlikte sağlık ve afiyet içinde hayırlı ömürler dilerim” dedi.

Programın sonunda İl Müftüsü Çıkrık’a çeşitli hediyeler takdim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat