Diyarbakırda Şüpheli Ölüm

Gündem 07.10.2017 - 00:07, Güncelleme: 25.05.2023 - 15:52 13136+ kez okundu.
 

Diyarbakırda Şüpheli Ölüm

Diyarbakırda Şüpheli Ölüm Evinde uzanırken kanepeden düşerek öldüğü iddia edilen bir kişinin ölümünün arkasında sır perdesi irdelenmeye devam ediliyor.
 Düştükten sonra yoğun bakıma alınan 69 yaşındaki yaşlı adam, kendine gelince verdiği ifadesinde kanepeden düşmediğini, eşinin kendisini dövdüğünü belirtti. İfadesi alındıktan bir süre sonra tekrar fenalaşan Aydın Uluk, hayatını kaybetti. Uluk’un yakınları da bu durumum üzerine yenge Y.U hakkında suç duyurusunda bulundular. Polis yaşlı adamın ölmeden önce verdiği ifadesinden hareketle ve şikayet üzerine olayı soruşturmaya başladı. Merkezde Sur ilçesinin , Ali paşa mahallesi sakini Aydın Uluk’un eşi olan Y.U  eşinin akrabalarını arayarak kanepeden düştüğünü söylemişti. Diyarbakırda Şüpheli Ölüm Eve gelen kızkardeşler Aydın Uluk’un çeşitli yerlerindeki yaralarla karşılaştılar ve hemen ambulansla Aydın Uluk’u hastaneye kaldırdılar. Hepatit B hastalığı da bulunan yaşlı adam Dicle Üniversite Hastanesinde yoğun bakıma alındı. Doktorların yaptığı muayene sonucunda vücudunda dayak izlerine rastladığı tespit edildi. Kız kardeş doktorun yanına çağrılarak dayak izleri soruldu. Kız kardeş işe yengeleri tarafından arandıklarını ve abilerinin kanepeden düştüğünün söylendiğini aktardı. Haber : Sinem Uludağ
Diyarbakırda Şüpheli Ölüm Evinde uzanırken kanepeden düşerek öldüğü iddia edilen bir kişinin ölümünün arkasında sır perdesi irdelenmeye devam ediliyor.

 Düştükten sonra yoğun bakıma alınan 69 yaşındaki yaşlı adam, kendine gelince verdiği ifadesinde kanepeden düşmediğini, eşinin kendisini dövdüğünü belirtti.

İfadesi alındıktan bir süre sonra tekrar fenalaşan Aydın Uluk, hayatını kaybetti.

Uluk’un yakınları da bu durumum üzerine yenge Y.U hakkında suç duyurusunda bulundular. Polis yaşlı adamın ölmeden önce verdiği ifadesinden hareketle ve şikayet üzerine olayı soruşturmaya başladı. Merkezde Sur ilçesinin , Ali paşa mahallesi sakini Aydın Uluk’un eşi olan Y.U  eşinin akrabalarını arayarak kanepeden düştüğünü söylemişti.

Diyarbakırda Şüpheli Ölüm

Eve gelen kızkardeşler Aydın Uluk’un çeşitli yerlerindeki yaralarla karşılaştılar ve hemen ambulansla Aydın Uluk’u hastaneye kaldırdılar. Hepatit B hastalığı da bulunan yaşlı adam Dicle Üniversite Hastanesinde yoğun bakıma alındı. Doktorların yaptığı muayene sonucunda vücudunda dayak izlerine rastladığı tespit edildi. Kız kardeş doktorun yanına çağrılarak dayak izleri soruldu. Kız kardeş işe yengeleri tarafından arandıklarını ve abilerinin kanepeden düştüğünün söylendiğini aktardı. Haber : Sinem Uludağ

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat