Demokratik Sol Parti'den Tekirdağ İk Genelinde Millet İttifakına Destek

Siyaset 17.04.2023 - 15:58, Güncelleme: 17.04.2023 - 19:11 9189+ kez okundu.
 

Demokratik Sol Parti'den Tekirdağ İk Genelinde Millet İttifakına Destek

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk, 17 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 11.00'de Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanlığına giderek CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu üyelerine ziyarette bulundular.
Ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, DSP Malkara İlçe Başkanı Yılmaz Yıldız, Demokrat Parti İlçe Başkanı Efrahim Çelik, Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanı Adem Erdoğan, DEVA Partisi Malkara İlçe Başkanı Filiz Yıldırım Özcan, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer yer aldı. Gerçekleştirilen ziyarette konuşma yapan CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan “Ben bugünkü ilk saha çalışmamızda bizleri yalnız bırakmadığınız için Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’a ve diğer partilerin ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum. Hepimiz inanıyoruz, hepimiz canı gönülden var gücümüzle çalışıyoruz. Bu seçimi kazanacağız” dedi. CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan’ın ardından konuşma yapan CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk; Sayın Belediye Başkanım, ilçe başkanlarım sizleri burada gördüğümden dolayı çok mutluyum. Bugün Malkara’daki ilk saha çalışmamızı başlatacağız. Dün Çorlu’da seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirdik. Orada da söyledim. Burada da ifade etmek istiyorum. Bir beyaz tahta ayarladım, yazı tahtası üstüne bir siyah nokta koyup bu tahtada ne var dediğimizde herkes siyah nokta var dedi. O büyük beyazlığı görmedi. O beyazlık da bizim ortak paydalarımızdı. Şimdi bu ortak faydaların altında bir şemsiyenin altında bir araya geldik. İlçe başkanımın da söylediği gibi Türkiye'nin hiç böyle bir siyaset tecrübesi yoktu. İlk defa tecrübe ediyoruz. Aynı siyasi partiler olmasak ta, farklı dünya görüşlerimiz olsa da bazı noktalarda ortak paydamız var.  Herkesin ortak paydası adalet, demokrasi ve refah içinde bir ülkede saygın bir şekilde yaşamak. Şimdi bu şemsiyenin altında bir araya gelmeyi Millet İttifakı olarak biz başardık. Bir arada olmayı başarabildiğimiz için mutluyuz. Belki bir sonraki seçimlerde daha rahat bu birliktelikleri gerçekleştireceğiz. O yüzden ben bugün de bir arada olmamızı Malkara'da bir araya gelmemizi kıymetli görüyorum. Bugün Kadir Gecesi. Hepinizin kandili mübarek olsun” dedi. Demokratik Sol Parti Millet İttifakına Destek Vereceğini Açıkladı CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk’un ardından açıklama yapan DSP Malkara İlçe Başkanı Yılmaz Yıldız; “Biz il örgütümüz ile birlikte toplantı yaptık. Demokratik Sol Parti olarak Tekirdağ il genelinde Millet İttifakına destek verme kararını aldık. Ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. DSP Malkara İlçe Başkanı Yılmaz Yıldız’ın ardından söz alan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; Yaklaşan seçim döneminde Tekirdağ il genelinde Millet İttifakına destek vereceklerini belirten DSP Malkara İlçe Başkanımız Yılmaz Yıldız'a teşekkür ediyor, Milletvekili adayımız Mustafa Ülkem Uruk'a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Birleşerek, güçlenerek ve halkımızın desteğiyle birleşe birleşe kazanacağız” diyerek düşüncelerini belirtti.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk, 17 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 11.00'de Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanlığına giderek CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu üyelerine ziyarette bulundular.

Ziyarette; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, DSP Malkara İlçe Başkanı Yılmaz Yıldız, Demokrat Parti İlçe Başkanı Efrahim Çelik, Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanı Adem Erdoğan, DEVA Partisi Malkara İlçe Başkanı Filiz Yıldırım Özcan, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşma yapan CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan “Ben bugünkü ilk saha çalışmamızda bizleri yalnız bırakmadığınız için Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’a ve diğer partilerin ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum. Hepimiz inanıyoruz, hepimiz canı gönülden var gücümüzle çalışıyoruz. Bu seçimi kazanacağız” dedi.

CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan’ın ardından konuşma yapan CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk; Sayın Belediye Başkanım, ilçe başkanlarım sizleri burada gördüğümden dolayı çok mutluyum. Bugün Malkara’daki ilk saha çalışmamızı başlatacağız.

Dün Çorlu’da seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirdik. Orada da söyledim. Burada da ifade etmek istiyorum. Bir beyaz tahta ayarladım, yazı tahtası üstüne bir siyah nokta koyup bu tahtada ne var dediğimizde herkes siyah nokta var dedi. O büyük beyazlığı görmedi. O beyazlık da bizim ortak paydalarımızdı. Şimdi bu ortak faydaların altında bir şemsiyenin altında bir araya geldik.

İlçe başkanımın da söylediği gibi Türkiye'nin hiç böyle bir siyaset tecrübesi yoktu. İlk defa tecrübe ediyoruz. Aynı siyasi partiler olmasak ta, farklı dünya görüşlerimiz olsa da bazı noktalarda ortak paydamız var.  Herkesin ortak paydası adalet, demokrasi ve refah içinde bir ülkede saygın bir şekilde yaşamak.

Şimdi bu şemsiyenin altında bir araya gelmeyi Millet İttifakı olarak biz başardık. Bir arada olmayı başarabildiğimiz için mutluyuz. Belki bir sonraki seçimlerde daha rahat bu birliktelikleri gerçekleştireceğiz. O yüzden ben bugün de bir arada olmamızı Malkara'da bir araya gelmemizi kıymetli görüyorum.

Bugün Kadir Gecesi. Hepinizin kandili mübarek olsun” dedi.

Demokratik Sol Parti Millet İttifakına Destek Vereceğini Açıkladı

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk’un ardından açıklama yapan DSP Malkara İlçe Başkanı Yılmaz Yıldız; “Biz il örgütümüz ile birlikte toplantı yaptık. Demokratik Sol Parti olarak Tekirdağ il genelinde Millet İttifakına destek verme kararını aldık. Ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

DSP Malkara İlçe Başkanı Yılmaz Yıldız’ın ardından söz alan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; Yaklaşan seçim döneminde Tekirdağ il genelinde Millet İttifakına destek vereceklerini belirten DSP Malkara İlçe Başkanımız Yılmaz Yıldız'a teşekkür ediyor, Milletvekili adayımız Mustafa Ülkem Uruk'a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum.

Birleşerek, güçlenerek ve halkımızın desteğiyle birleşe birleşe kazanacağız” diyerek düşüncelerini belirtti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat