Contra: Operation Galuga - 12 Mart'ta Geliyor!

Teknoloji 22.02.2024 - 18:20, Güncelleme: 22.02.2024 - 18:20 16984+ kez okundu.
 

Contra: Operation Galuga - 12 Mart'ta Geliyor!

Konami ve WayForward'un yeni oyunu Contra: Operation Galuga, 12 Mart'ta çıkıyor! Heyecan verici aksiyon ve ikonik karakterlerle dolu bir deneyim sizi bekliyor.
Konami ve WayForward, Contra serisinin yeni oyunu olan Contra: Operation Galuga'nın heyecanla beklenen çıkış tarihini duyurdu. Oyun, 12 Mart'ta Nintendo Switch™, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Steam® üzerinden masaüstü bilgisayarlarda yayınlanacak. Contra: Operation Galuga - 12 Mart'ta Aksiyon Dolu Geri Sayım Başladı! Oyuncular, oyunun heyecan verici aksiyonunu deneyimlemek için şimdi dijital platformlardan oynanabilir bir demoyu indirebilirler. Bu demo, oyunun birinci ve üçüncü seviyelerinden örnek bölümleri ve 1 ila 4 oyuncu için oynanış seçeneklerini içeriyor. Demoyu tamamlayan oyuncular, tam sürümde yer alacak bonus içeriklere erişebilecekler. Contra: Operation Galuga, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S ve Xbox One platformlarında ön siparişe açılmış durumda. PlayStation®5, PlayStation®4 ve Steam® üzerinde ise oyuncular istek listesine ekleyebilirler. Ayrıca, oyunun fiziksel sürümü 26 Nisan'da EMEA bölgelerinde raflardaki yerini alacak. Oyun, efsanevi kahramanlar Bill Rizer ve Lance Bean gibi karakterlerden oluşan bir grup elit komandoyu kontrol etme imkanı sunuyor. Red Falcon terörist grubu tarafından kontrol edilen uzaylılara karşı mücadele ederken oyuncular, ikonik silahların yanı sıra çeşitli karaktere özgü yetenekleri ve yeni Aşırı Yükleme güçlü silahlarını kullanabilecekler. Contra: Operation Galuga'nın adrenalin dolu deneyimi, muhteşem müzikler, görseller ve anlatımlarla daha da güçleniyor. Oyunun müzikleri, Scarlet Moon'un bestecileri Yuko Komiyama ve Norihiko Hibino tarafından hazırlanırken, hikaye ve konsept Dai Sato ve Naruki Nagakawa tarafından yazıldı. Görseller ise ünlü çizgi roman sanatçısı David Nakayama tarafından tasarlandı. Daha fazla bilgi için Konami ve WayForward'un resmi web sitelerini ziyaret edebilir ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.
Konami ve WayForward'un yeni oyunu Contra: Operation Galuga, 12 Mart'ta çıkıyor! Heyecan verici aksiyon ve ikonik karakterlerle dolu bir deneyim sizi bekliyor.

Konami ve WayForward, Contra serisinin yeni oyunu olan Contra: Operation Galuga'nın heyecanla beklenen çıkış tarihini duyurdu. Oyun, 12 Mart'ta Nintendo Switch™, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Steam® üzerinden masaüstü bilgisayarlarda yayınlanacak. Contra: Operation Galuga - 12 Mart'ta Aksiyon Dolu Geri Sayım Başladı!

Oyuncular, oyunun heyecan verici aksiyonunu deneyimlemek için şimdi dijital platformlardan oynanabilir bir demoyu indirebilirler. Bu demo, oyunun birinci ve üçüncü seviyelerinden örnek bölümleri ve 1 ila 4 oyuncu için oynanış seçeneklerini içeriyor. Demoyu tamamlayan oyuncular, tam sürümde yer alacak bonus içeriklere erişebilecekler.

Contra: Operation Galuga, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S ve Xbox One platformlarında ön siparişe açılmış durumda. PlayStation®5, PlayStation®4 ve Steam® üzerinde ise oyuncular istek listesine ekleyebilirler. Ayrıca, oyunun fiziksel sürümü 26 Nisan'da EMEA bölgelerinde raflardaki yerini alacak.

Contra: Operation Galuga - 12 Mart'ta Geliyor!

Oyun, efsanevi kahramanlar Bill Rizer ve Lance Bean gibi karakterlerden oluşan bir grup elit komandoyu kontrol etme imkanı sunuyor. Red Falcon terörist grubu tarafından kontrol edilen uzaylılara karşı mücadele ederken oyuncular, ikonik silahların yanı sıra çeşitli karaktere özgü yetenekleri ve yeni Aşırı Yükleme güçlü silahlarını kullanabilecekler.

Contra: Operation Galuga'nın adrenalin dolu deneyimi, muhteşem müzikler, görseller ve anlatımlarla daha da güçleniyor. Oyunun müzikleri, Scarlet Moon'un bestecileri Yuko Komiyama ve Norihiko Hibino tarafından hazırlanırken, hikaye ve konsept Dai Sato ve Naruki Nagakawa tarafından yazıldı. Görseller ise ünlü çizgi roman sanatçısı David Nakayama tarafından tasarlandı.

Daha fazla bilgi için Konami ve WayForward'un resmi web sitelerini ziyaret edebilir ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat