CERN Türk Girişimcilerle Buluşuyor

Ekonomi 04.03.2024 - 15:01, Güncelleme: 04.03.2024 - 15:01 15372+ kez okundu.
 

CERN Türk Girişimcilerle Buluşuyor

Türk girişimciler, CERN'in teknolojik imkanlarına erişerek inovatif projeler geliştiriyor. Detaylar için linke göz atın!
CERN, Türk girişimcileriyle buluşarak inovasyonlarına destek oluyor! YTÜ Yıldız Teknopark, CERN Venture Connect (CVC) Programı kapsamında Türk start-up'larına özel seçilmiş CERN teknolojilerine ulaşma fırsatı sunuyor. Bu program, girişimcilere yenilikçi fikirlerini keşfetme ve CERN'in teknolojik imkanlarıyla şirket kurma şansı veriyor. Dünyanın önde gelen araştırma merkezlerinden biri olan CERN, üye ve ortak üye ülkelerde deneyimli paydaşlarla bir ağ oluşturarak girişimcilere inovasyonlarına erişme imkanı sağlıyor. Türkiye'deki tek partneri YTÜ Yıldız Teknopark ile iş birliği yapan CERN, CVC Programı aracılığıyla girişimcilere önemli destekler sunuyor. YTÜ Yıldız Teknopark'ın küresel markası YTU Startup House ile uyumlu güçlü iş fikirlerine sahip girişimciler, CERN'in teknolojik uzmanlığını kendi sektörlerinde kullanabilecekler. CVC programı, küresel bilim ve girişimcilik alanında önemli bir adım olarak kabul ediliyor ve YTÜ Yıldız Teknopark'ın araştırma ve geliştirme ekosistemine entegre olarak Türk girişimcileri inovasyonlarıyla buluşturmayı hedefliyor. YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, CERN Venture Connect'in (CVC) girişimcilere benzersiz fırsatlar sunduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "CERN'in inovasyonları, enerji fiziği alanının ötesine geçerek farklı sektörlerde kullanılabilir. Örneğin, girişimcilerimiz, CERN'ün yüksek enerji fiziği deneylerinde kullanılan veri analitiği yöntemlerini sağlık sektöründe hastalık teşhisini geliştirmek için kullanabilir veya enerji üretiminde sürdürülebilirliğe katkıda bulunabilirler. Bu iş birliği ile girişimcilerimiz, çeşitli sektörlerde inovasyon fırsatlarına erişebilecekler. CERN'ün global çapta yaptığı bu partnerlik, Türkiye'nin yanı sıra küresel bilim ve teknoloji dünyasına da büyük katkı sağlayacak. Amacımız, ülkemizin bilim ve teknoloji potansiyelini dünyaya göstermek. Bu bağlamda, CERN'ün uluslararası ağı, girişimcilerimizin global iş birliklerine kolayca katılmalarını sağlayacak ve sınırları aşmalarına yardımcı olacak. Partnerlik sayesinde teknoloji dünyasında yeni fikirlerin, projelerin ve çözümlerin ortaya çıkacağına inanıyoruz." CVC programı ve sunulan teknolojiler hakkında daha fazla bilgi için https://cernventureconnect.web.cern.ch/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Türk girişimciler, CERN'in teknolojik imkanlarına erişerek inovatif projeler geliştiriyor. Detaylar için linke göz atın!

CERN, Türk girişimcileriyle buluşarak inovasyonlarına destek oluyor!

YTÜ Yıldız Teknopark, CERN Venture Connect (CVC) Programı kapsamında Türk start-up'larına özel seçilmiş CERN teknolojilerine ulaşma fırsatı sunuyor. Bu program, girişimcilere yenilikçi fikirlerini keşfetme ve CERN'in teknolojik imkanlarıyla şirket kurma şansı veriyor. Dünyanın önde gelen araştırma merkezlerinden biri olan CERN, üye ve ortak üye ülkelerde deneyimli paydaşlarla bir ağ oluşturarak girişimcilere inovasyonlarına erişme imkanı sağlıyor. Türkiye'deki tek partneri YTÜ Yıldız Teknopark ile iş birliği yapan CERN, CVC Programı aracılığıyla girişimcilere önemli destekler sunuyor. YTÜ Yıldız Teknopark'ın küresel markası YTU Startup House ile uyumlu güçlü iş fikirlerine sahip girişimciler, CERN'in teknolojik uzmanlığını kendi sektörlerinde kullanabilecekler. CVC programı, küresel bilim ve girişimcilik alanında önemli bir adım olarak kabul ediliyor ve YTÜ Yıldız Teknopark'ın araştırma ve geliştirme ekosistemine entegre olarak Türk girişimcileri inovasyonlarıyla buluşturmayı hedefliyor.

YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, CERN Venture Connect'in (CVC) girişimcilere benzersiz fırsatlar sunduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "CERN'in inovasyonları, enerji fiziği alanının ötesine geçerek farklı sektörlerde kullanılabilir. Örneğin, girişimcilerimiz, CERN'ün yüksek enerji fiziği deneylerinde kullanılan veri analitiği yöntemlerini sağlık sektöründe hastalık teşhisini geliştirmek için kullanabilir veya enerji üretiminde sürdürülebilirliğe katkıda bulunabilirler. Bu iş birliği ile girişimcilerimiz, çeşitli sektörlerde inovasyon fırsatlarına erişebilecekler. CERN'ün global çapta yaptığı bu partnerlik, Türkiye'nin yanı sıra küresel bilim ve teknoloji dünyasına da büyük katkı sağlayacak. Amacımız, ülkemizin bilim ve teknoloji potansiyelini dünyaya göstermek. Bu bağlamda, CERN'ün uluslararası ağı, girişimcilerimizin global iş birliklerine kolayca katılmalarını sağlayacak ve sınırları aşmalarına yardımcı olacak. Partnerlik sayesinde teknoloji dünyasında yeni fikirlerin, projelerin ve çözümlerin ortaya çıkacağına inanıyoruz."

CVC programı ve sunulan teknolojiler hakkında daha fazla bilgi için https://cernventureconnect.web.cern.ch/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat