Çan’da afet koordinasyon toplantısı

Çanakkale Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2021 - 15:15, Güncelleme: 13.12.2021 - 15:15 52795+ kez okundu.
 

Çan’da afet koordinasyon toplantısı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde afet koordinasyon toplantısı yapıldı.Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ün başkanlığında, ilgili birim müdürleri ile birlikte, meteorolojik uyarılar kapsamında yaşanması muhtemel yağmur, sağanak yağış, kuvvetli rüzgarın aksamalara sebep olmaması için afet koordinasyon toplantısı düzenlendi. Başkan Bülent Öz, “Meteorolojik uyarılar kapsamında ilçemizde yaşanması muhtemel yağmur, sağanak yağış, kuvvetli rüzgar şeklindeki hava durumu gelişmelerin aksamalara neden olmaması adına Afet Koordinasyon Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Birim müdürlerimiz eşliğinde gerekli tedbirlerin alınması ve çalışmaların yapılması ile ilgili notlarımızı aldık” dedi.
Çanakkale’nin Çan ilçesinde afet koordinasyon toplantısı yapıldı.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ün başkanlığında, ilgili birim müdürleri ile birlikte, meteorolojik uyarılar kapsamında yaşanması muhtemel yağmur, sağanak yağış, kuvvetli rüzgarın aksamalara sebep olmaması için afet koordinasyon toplantısı düzenlendi. Başkan Bülent Öz, “Meteorolojik uyarılar kapsamında ilçemizde yaşanması muhtemel yağmur, sağanak yağış, kuvvetli rüzgar şeklindeki hava durumu gelişmelerin aksamalara neden olmaması adına Afet Koordinasyon Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Birim müdürlerimiz eşliğinde gerekli tedbirlerin alınması ve çalışmaların yapılması ile ilgili notlarımızı aldık” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat