Bursa’da bisikletli gencin trafikteki tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2021 - 09:35, Güncelleme: 19.11.2021 - 09:35 2656+ kez okundu.
 

Bursa’da bisikletli gencin trafikteki tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı

Bursa’da bisikletli genç, trafikte canını tehlikeye atarak ilerledi. Genç, görenlerin korku dolu bakışları arasında gözden kayboldu.Olay, merkez Osmangazi ilçesi Mudanya Bulvarı Kültürpark mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bisiklet kullanan bir genç trafiğe girerek tehlikeli şekilde ilerdi. Ön kaldırarak ilerlemesini gören çevredeki vatandaşların ise korku dolu bakışları arasında genç, ilerleyerek gözden kayboldu. Bu anlar ise bir vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı.
Bursa’da bisikletli genç, trafikte canını tehlikeye atarak ilerledi. Genç, görenlerin korku dolu bakışları arasında gözden kayboldu.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Mudanya Bulvarı Kültürpark mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bisiklet kullanan bir genç trafiğe girerek tehlikeli şekilde ilerdi. Ön kaldırarak ilerlemesini gören çevredeki vatandaşların ise korku dolu bakışları arasında genç, ilerleyerek gözden kayboldu. Bu anlar ise bir vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat