Bursa Girişimcilik Zirvesi Ertelendi!

Gündem 10.02.2024 - 22:12, Güncelleme: 10.02.2024 - 22:12 15843+ kez okundu.
 

Bursa Girişimcilik Zirvesi Ertelendi!

StartupTeknoloji organizasyonuyla 17 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Bursa Girişimcilik Zirvesi ertelendi. İşte detaylar!
Girişimcilik ekosistemini 17 Şubat 2024’te Bursa’da buluşturma hedefiyle planlanan Bursa Girişimcilik Zirvesi ile ilgili önemli bir gelişme var. StartupTeknoloji tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada etkinliğin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. Konuya dair son dakika bilgisi Branding Türkiye tarafından kamuoyuyla paylaşıldı! Bursa Girişimcilik Zirvesi Ertelendi! Bursa’nın ticari potansiyelini ortaya çıkarmak ve girişimcilik alanında önemli bir merkez haline gelmesine katkı sağlamak misyonuyla StartupTeknoloji tarafından gerçekleştirilecek olan Bursa Girişimcilik Zirvesi ileri bir tarihe ertelendi. StartupTeknoloji tarafından konuya ilişkin kamuoyu açıklaması; “Değerli Paydaşlarımız, Katılımcılar ve Destekçiler, Sizlerle paylaşmaktan heyecan duyduğumuz 17 Şubat’ta Bursa’da gerçekleştireceğimiz girişimcilik zirvesi hakkında size bir güncelleme iletmek istiyoruz. Bursa’daki girişimcilik ekosisteminin önemli bir parçası olarak, sizin gibi değerli katılımcılarla bir araya gelmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için büyük bir hevesle hazırlıklarımızı sürdürdük. Ancak, yaklaşan Mart ayındaki seçimlerin getirdiği yoğunluk ve takvimlerdeki belirsizlikler nedeniyle, Bursa’nın önemli paydaşlarının katılımında olası zorluklarla karşılaşma riskiyle karşı karşıya olduğumuzu gördük. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, zirvemizi ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. (Mayıs) Bu kararı alırken, katılımcılarımızın ve konuşmacılarımızın programlarını ve iş planlarını uygun şekilde düzenlemelerine olanak tanımak ve en verimli ve etkili zirveyi gerçekleştirmek için gerekli önlemleri almak istedik. Sizlerin de takdir edeceği gibi, katılımınızın kalitesi ve etkisi, etkinliğimizin başarısı için kritik öneme sahiptir. Yakın zamanda belirleyeceğimiz yeni tarih ve detaylar hakkında sizi bilgilendireceğiz ve sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Ertelenen zirvemizin daha güçlü bir şekilde gerçekleşmesine ve daha fazla değer yaratmamıza olanak tanıyacak olan desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla
StartupTeknoloji organizasyonuyla 17 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Bursa Girişimcilik Zirvesi ertelendi. İşte detaylar!

Girişimcilik ekosistemini 17 Şubat 2024’te Bursa’da buluşturma hedefiyle planlanan Bursa Girişimcilik Zirvesi ile ilgili önemli bir gelişme var. StartupTeknoloji tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada etkinliğin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. Konuya dair son dakika bilgisi Branding Türkiye tarafından kamuoyuyla paylaşıldı!

Bursa Girişimcilik Zirvesi Ertelendi!

Bursa’nın ticari potansiyelini ortaya çıkarmak ve girişimcilik alanında önemli bir merkez haline gelmesine katkı sağlamak misyonuyla StartupTeknoloji tarafından gerçekleştirilecek olan Bursa Girişimcilik Zirvesi ileri bir tarihe ertelendi.

StartupTeknoloji tarafından konuya ilişkin kamuoyu açıklaması;

“Değerli Paydaşlarımız, Katılımcılar ve Destekçiler,

Sizlerle paylaşmaktan heyecan duyduğumuz 17 Şubat’ta Bursa’da gerçekleştireceğimiz girişimcilik zirvesi hakkında size bir güncelleme iletmek istiyoruz.

Bursa’daki girişimcilik ekosisteminin önemli bir parçası olarak, sizin gibi değerli katılımcılarla bir araya gelmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için büyük bir hevesle hazırlıklarımızı sürdürdük. Ancak, yaklaşan Mart ayındaki seçimlerin getirdiği yoğunluk ve takvimlerdeki belirsizlikler nedeniyle, Bursa’nın önemli paydaşlarının katılımında olası zorluklarla karşılaşma riskiyle karşı karşıya olduğumuzu gördük. Tüm bunları göz önünde bulundurarak, zirvemizi ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. (Mayıs)

Bu kararı alırken, katılımcılarımızın ve konuşmacılarımızın programlarını ve iş planlarını uygun şekilde düzenlemelerine olanak tanımak ve en verimli ve etkili zirveyi gerçekleştirmek için gerekli önlemleri almak istedik. Sizlerin de takdir edeceği gibi, katılımınızın kalitesi ve etkisi, etkinliğimizin başarısı için kritik öneme sahiptir.

Yakın zamanda belirleyeceğimiz yeni tarih ve detaylar hakkında sizi bilgilendireceğiz ve sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Ertelenen zirvemizin daha güçlü bir şekilde gerçekleşmesine ve daha fazla değer yaratmamıza olanak tanıyacak olan desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat