BŞEÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nde altyapı çalışmaları tamamlandı

Bilecik Haberleri 26.01.2024 - 17:54, Güncelleme: 27.01.2024 - 11:51 7731+ kez okundu.
 

BŞEÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nde altyapı çalışmaları tamamlandı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni ziyaret ederek Rektör Şükrü Beydemir ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Cenk Karakurt'tan bilgi aldı.
Pazaryeri Gündem  BİLECİK (İGFA) - 25 Haziran 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararıyla kurulan Diş Hekimliği Fakültesinin öğrenci alımına yönelik çalışmaları ile Sağlık Bloklarında hizmet verecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin altyapı çalışmaları tamamlandı. Fakültenin Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinin kurulabilmesi için ihtiyaç duyulan makine, teçhizat ve laboratuvar cihazlarının satın alınması tamamlanmış olup Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi binasına cihazların montajı da tamamlandı. Merkez bünyesinde 9 adet klinik, 3 adet derslik, 1 adet lokal müdahale odası, 1 adet engelli kliniği, 1 adet Preklinik Laboratuvarı, 1 adet Fantom Laboratuvarı, 3 adet Protez Laboratuvarı, 1 adet Alçı Akrilik Laboratuvarı, 1 adet Merkezi Sterilizasyon birimi ve Görüntüleme birimi ile Programa ayrılan toplam 6.300 m² kapalı alanda; Klinik Bilimler Bölümü bünyesinde mevcut olan 8 Anabilim Dalına ait Kliniklerde sağlık ve tedavi faaliyetleri yürütülecektir.
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni ziyaret ederek Rektör Şükrü Beydemir ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan V. Cenk Karakurt'tan bilgi aldı.

Pazaryeri Gündem 

BİLECİK (İGFA) - 25 Haziran 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararıyla kurulan Diş Hekimliği Fakültesinin öğrenci alımına yönelik çalışmaları ile Sağlık Bloklarında hizmet verecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin altyapı çalışmaları tamamlandı.

Fakültenin Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinin kurulabilmesi için ihtiyaç duyulan makine, teçhizat ve laboratuvar cihazlarının satın alınması tamamlanmış olup Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi binasına cihazların montajı da tamamlandı.

Merkez bünyesinde 9 adet klinik, 3 adet derslik, 1 adet lokal müdahale odası, 1 adet engelli kliniği, 1 adet Preklinik Laboratuvarı, 1 adet Fantom Laboratuvarı, 3 adet Protez Laboratuvarı, 1 adet Alçı Akrilik Laboratuvarı, 1 adet Merkezi Sterilizasyon birimi ve Görüntüleme birimi ile Programa ayrılan toplam 6.300 m² kapalı alanda; Klinik Bilimler Bölümü bünyesinde mevcut olan 8 Anabilim Dalına ait Kliniklerde sağlık ve tedavi faaliyetleri yürütülecektir.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat