Bodrum'da yangını fark edip söndürdüler

Yaşam 15.08.2023 - 10:46, Güncelleme: 15.08.2023 - 15:16 15022+ kez okundu.
 

Bodrum'da yangını fark edip söndürdüler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yol kenarından başlayan yangın, belediye görevlilerince söndürüldü
MUĞLA (İGFA) - Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli personeller, yol kenarında çıkan yangını fark etti. Personeller tarafından yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Sulama aracı ile Bodrum’dan Turgutreis istikametine doğru giden belediye personeli, Yahşi Kavşağı yakınlarında yol kenarında başlayan yangını fark etti. Bölgeye yönelen ekip, otluk alandan başlayarak makilik alana sıçrayan yangına hemen müdahale etti. Yangın, ağaçlık alana sıçramadan vatandaşların da desteği ile söndürülürken soğutma çalışması da gerçekleştirildi.   112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası bölgeye gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri gerekli incelemeleri yaparak tutanak tuttu. Yangının bir araçtan atılan sigara izmariti nedeniyle başladığı düşünülüyor.  
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yol kenarından başlayan yangın, belediye görevlilerince söndürüldü

MUĞLA (İGFA) - Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli personeller, yol kenarında çıkan yangını fark etti. Personeller tarafından yangın büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Sulama aracı ile Bodrum’dan Turgutreis istikametine doğru giden belediye personeli, Yahşi Kavşağı yakınlarında yol kenarında başlayan yangını fark etti. Bölgeye yönelen ekip, otluk alandan başlayarak makilik alana sıçrayan yangına hemen müdahale etti. Yangın, ağaçlık alana sıçramadan vatandaşların da desteği ile söndürülürken soğutma çalışması da gerçekleştirildi.

 

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası bölgeye gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri gerekli incelemeleri yaparak tutanak tuttu.

Yangının bir araçtan atılan sigara izmariti nedeniyle başladığı düşünülüyor.
 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat