Bitcoin Yükselişi Devam Ediyor: Popüler Uzmandan Büyük BTC Tahmini

Ekonomi 27.02.2024 - 17:08, Güncelleme: 27.02.2024 - 17:08 13711+ kez okundu.
 

Bitcoin Yükselişi Devam Ediyor: Popüler Uzmandan Büyük BTC Tahmini

Bitcoin’in öncülüğündeki kripto para piyasasında yukarı yönlü hamleleri görmeye devam ediyoruz.
Bu noktada gerek Bitcoin (BTC) gerekse de altcoin’ler ile ilgili tahminler geliyor. Piyasanın önemli isimlerinden Peter Brandt, BTC ile ilgili yeni bir tahminini paylaştı. Brandt’ın Hedefi 200 Bin Dolar Birer kripto para ve Bitcoin haber sitesi olan COINTURK ve COINTURK NEWS’te de ifade edildiği gibi ünlü analist ve Factor CEO’su Peter Brandt, Bitcoin‘in (BTC) devam eden boğa piyasası döngüsü için yükseliş yörüngesini gerekçe göstererek 120 bin dolarlık dolarlık ilk tahminini yukarı doğru revize etti. Brandt’a göre Bitcoin’de hedef 200.000 dolar. Brandt, 200 bin dolar hedefiyle ortaya koyduğu iyimser tahmini Bitcoin‘in 55 bin dolara aşarak Kasım 2022 ve Eylül aylarının en düşük seviyelerinin yanı sıra Nisan 2023 ve Ocak 2024’ün en yüksek seviyelerini birbirine bağlayan trend çizgileriyle tanımlanan 15 aylık bir kanaldan çıkması sonrası geldi. Brandt’a göre bu yükseliş tahmini Bitcoin’in fiyatının geçtiğimiz haftanın en düşük seviyesi olan 50 bin 500 doların üzerinde kaldığı sürece geçerliliğini koruyacak. Buna ek olarak Brandt’ın en büyük kripto para için vites yükseltmesi piyasa katılımcıları arasında tartışmaya neden olurken, bazılarını profil resimlerini 2021 boğa piyasası sırasında Bitcoin sahipleri tarafında devam eden piyasa iyimserliğini sembolize etmek için kullanılan viral bir meme olan “lazer gözler“le güncellemeye itti. Ancak analist bunun için uyararak “lazer gözlerin” yaygınlaşmasının ters bir gösterge olarak hizmet edebileceğini ve genellikle piyasanın zirvelerinde gözlemlenen, bireysel yatırımcı çılgınlığına işaret edebileceğine dikkat çekti. Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum Lider kripto para birimi BTC son 24 saatte yaşadığı yüzde 10’un üzerindeki artış ile 57.000 doların üzerine iğne attı. Yazının kaleme alındığı sırada 56.500 dolar üzerinde işlem gören lider kripto para biriminin piyasa değeri ise 1.11 trilyon dolar üzerinde. Bunun yanında piyasa değeri bakımından en büyük altcoin konumunda bulunan Ethereum da (ETH) son 24 saatte yaklaşık olarak yüzde 7 yükseldi ve yazının kaleme alındığı sırada 3.256 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri bakımından en büyük ilk on kripto para birimine baktığımızda son 24 saatte en fazla yükselişi 10. sırada yer alan Dogecoin’in (DOGE) kaydettiğini görüyoruz. DOGE yüzde 12’den fazla artış yaşadı ve yazının kaleme alındığı sırada 0,095 dolardan işlem görüyor. Kaynak: https://coin-turk.com/40-yillik-uzman-bitcoin-vites-yukseltti-cilgin-yukselis-ongorusu
Bitcoin’in öncülüğündeki kripto para piyasasında yukarı yönlü hamleleri görmeye devam ediyoruz.

Bu noktada gerek Bitcoin (BTC) gerekse de altcoin’ler ile ilgili tahminler geliyor. Piyasanın önemli isimlerinden Peter Brandt, BTC ile ilgili yeni bir tahminini paylaştı.

Brandt’ın Hedefi 200 Bin Dolar

Birer kripto para ve Bitcoin haber sitesi olan COINTURK ve COINTURK NEWS’te de ifade edildiği gibi ünlü analist ve Factor CEO’su Peter Brandt, Bitcoin‘in (BTC) devam eden boğa piyasası döngüsü için yükseliş yörüngesini gerekçe göstererek 120 bin dolarlık dolarlık ilk tahminini yukarı doğru revize etti. Brandt’a göre Bitcoin’de hedef 200.000 dolar.

Brandt, 200 bin dolar hedefiyle ortaya koyduğu iyimser tahmini Bitcoin‘in 55 bin dolara aşarak Kasım 2022 ve Eylül aylarının en düşük seviyelerinin yanı sıra Nisan 2023 ve Ocak 2024’ün en yüksek seviyelerini birbirine bağlayan trend çizgileriyle tanımlanan 15 aylık bir kanaldan çıkması sonrası geldi. Brandt’a göre bu yükseliş tahmini Bitcoin’in fiyatının geçtiğimiz haftanın en düşük seviyesi olan 50 bin 500 doların üzerinde kaldığı sürece geçerliliğini koruyacak.

Buna ek olarak Brandt’ın en büyük kripto para için vites yükseltmesi piyasa katılımcıları arasında tartışmaya neden olurken, bazılarını profil resimlerini 2021 boğa piyasası sırasında Bitcoin sahipleri tarafında devam eden piyasa iyimserliğini sembolize etmek için kullanılan viral bir meme olan “lazer gözler“le güncellemeye itti. Ancak analist bunun için uyararak “lazer gözlerin” yaygınlaşmasının ters bir gösterge olarak hizmet edebileceğini ve genellikle piyasanın zirvelerinde gözlemlenen, bireysel yatırımcı çılgınlığına işaret edebileceğine dikkat çekti.

Bitcoin ve Altcoin’lerde Son Durum

Lider kripto para birimi BTC son 24 saatte yaşadığı yüzde 10’un üzerindeki artış ile 57.000 doların üzerine iğne attı. Yazının kaleme alındığı sırada 56.500 dolar üzerinde işlem gören lider kripto para biriminin piyasa değeri ise 1.11 trilyon dolar üzerinde. Bunun yanında piyasa değeri bakımından en büyük altcoin konumunda bulunan Ethereum da (ETH) son 24 saatte yaklaşık olarak yüzde 7 yükseldi ve yazının kaleme alındığı sırada 3.256 dolardan işlem görüyor.

Piyasa değeri bakımından en büyük ilk on kripto para birimine baktığımızda son 24 saatte en fazla yükselişi 10. sırada yer alan Dogecoin’in (DOGE) kaydettiğini görüyoruz. DOGE yüzde 12’den fazla artış yaşadı ve yazının kaleme alındığı sırada 0,095 dolardan işlem görüyor.

Kaynak: https://coin-turk.com/40-yillik-uzman-bitcoin-vites-yukseltti-cilgin-yukselis-ongorusu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat