Bıçaklı kavgada 2 yaralı

Tekirdağ Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2022 - 23:05, Güncelleme: 02.01.2022 - 23:05 53000+ kez okundu.
 

Bıçaklı kavgada 2 yaralı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaşanan kavgada 2 kişi bıçaklanarak hastanelik oldu. Şüpheli şahıs ise polis ekiplerince gözaltına alındı.Olay, saat 15.40 sıralarında İstiklal-Kurtpınar Mahallesi 68. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; henüz nedeni öğrenilemeyen şekilde başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Şüpheli E.E.Ö. elindeki bıçakla İsa T.’yi kolundan, yanındaki Olgun S.’yi ise bacağından ve boşluğundan yaraladı. İsa T. polis aracıyla hastaneye kaldırılırken, sağlık durumu daha ciddi olan Olgun S. ise olay yerine çağrılan ambulansla Muratlı Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.İlk müdahalesi yapılan yaralı Olgun S., ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Gözaltına alınan şüpheli E.E.Ö. ise Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaşanan kavgada 2 kişi bıçaklanarak hastanelik oldu. Şüpheli şahıs ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, saat 15.40 sıralarında İstiklal-Kurtpınar Mahallesi 68. Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; henüz nedeni öğrenilemeyen şekilde başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Şüpheli E.E.Ö. elindeki bıçakla İsa T.’yi kolundan, yanındaki Olgun S.’yi ise bacağından ve boşluğundan yaraladı. İsa T. polis aracıyla hastaneye kaldırılırken, sağlık durumu daha ciddi olan Olgun S. ise olay yerine çağrılan ambulansla Muratlı Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

İlk müdahalesi yapılan yaralı Olgun S., ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Gözaltına alınan şüpheli E.E.Ö. ise Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat