Aydında Kahvehane Tarandı

Gündem 09.10.2017 - 11:28, Güncelleme: 19.06.2023 - 21:11 21053+ kez okundu.
 

Aydında Kahvehane Tarandı

Aydın’ın Kuyucak ilçesi geceye vahim bir olayla giriş yaptı.
Aydında Kahvehane Tarandı - Son Dakika, Kimliği belirsiz kişiler bir otomobille kahvehanenin önüne geldiler ve içeridekilere rastgele ateş açtılar. Gözü dönmüş canilerin kahvehaneyi taramaları akabinde yaralanan 4 kişi acilen hastaneye kaldırıldı. Aydında Kahvehane Tarandı Olay gece saatlerinde yaşandı. İnönü caddesinde bulunan bir mekanda meydana gelen olayda İddialara bakılacak olursa Zeynep G. Adlı şahıs 55KR591 plakaya sahip araç ile kahvehanenin önüne hızla girdi ve içeriye pompalı bir silahla ateş açmaya başladı. Saldırı sırasında aynı aileden olan Mehmet Coşkun ve Nihat Coşkunla beraber Özcan Coşkun ve Ergül Coşkun da yaralandı. Daha sonra şüpheli Zeynel G. Bir motosiklete binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı. Olayın şokunu atlatan görgü tanıkları arabanın plakasını almayı başardılar. Polise bildirilmesi üzerine bilgiler ışığında polis inceleme başlattı. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. Haber Editörü : Yasemin Efe
Aydın’ın Kuyucak ilçesi geceye vahim bir olayla giriş yaptı.

Aydında Kahvehane Tarandı - Son Dakika, Kimliği belirsiz kişiler bir otomobille kahvehanenin önüne geldiler ve içeridekilere rastgele ateş açtılar. Gözü dönmüş canilerin kahvehaneyi taramaları akabinde yaralanan 4 kişi acilen hastaneye kaldırıldı.

Aydında Kahvehane Tarandı Olay gece saatlerinde yaşandı.

İnönü caddesinde bulunan bir mekanda meydana gelen olayda İddialara bakılacak olursa Zeynep G. Adlı şahıs 55KR591 plakaya sahip araç ile kahvehanenin önüne hızla girdi ve içeriye pompalı bir silahla ateş açmaya başladı. Saldırı sırasında aynı aileden olan Mehmet Coşkun ve Nihat Coşkunla beraber Özcan Coşkun ve Ergül Coşkun da yaralandı. Daha sonra şüpheli Zeynel G. Bir motosiklete binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı aktarıldı. Olayın şokunu atlatan görgü tanıkları arabanın plakasını almayı başardılar. Polise bildirilmesi üzerine bilgiler ışığında polis inceleme başlattı. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber Editörü : Yasemin Efe

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat