Aydın Büyükşehir Belediyesi Depremden Sonra Bölgeye Destek Götürmek İçin Teyakkuza Geçti

Gündem 07.02.2023 - 00:04, Güncelleme: 07.02.2023 - 01:51 15561+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Depremden Sonra Bölgeye Destek Götürmek İçin Teyakkuza Geçti

Büyükşehir Belediyesi; 4 tam donanımlı araç, 12 uzman personel ve 2 arama kurtarma köpeği ile bugün saat 19.45'te bölgeye hareket etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı destek konvoyu Aydınlı vatandaşların desteği ile daha da büyüdü. Battaniye, giysi, çadır, su, çocuk bezi gibi temel ihtiyaçlardan oluşan binlerce koli depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı. Aydınlı vatandaşların destekleriyle daha da büyüyen destek filosu, Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3 tır, 5 kamyon ve günlük 10 bin kişilik yemek kapasitesine sahip sahra aşeviyle yola çıktı. Çerçioğlu, bölgeye destek olan Aydınlılara yardıma devam etme çağrısı yaptı. Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Büyükşehir Belediyesi; 4 tam donanımlı araç, 12 uzman personel ve 2 arama kurtarma köpeği ile bugün saat 19.45'te bölgeye hareket etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı destek konvoyu Aydınlı vatandaşların desteği ile daha da büyüdü.

Battaniye, giysi, çadır, su, çocuk bezi gibi temel ihtiyaçlardan oluşan binlerce koli depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Aydınlı vatandaşların destekleriyle daha da büyüyen destek filosu, Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3 tır, 5 kamyon ve günlük 10 bin kişilik yemek kapasitesine sahip sahra aşeviyle yola çıktı.

Çerçioğlu, bölgeye destek olan Aydınlılara yardıma devam etme çağrısı yaptı.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat