Ankara Güneş Güvenilir Erkek Öğrenci Yurtları

Featured 29.07.2023 - 14:25, Güncelleme: 29.07.2023 - 14:25 4148+ kez okundu.
 

Ankara Güneş Güvenilir Erkek Öğrenci Yurtları

Ankara öğrenci yurtları içinde yer alan firmamızı bu alanda 2007 yılından bu yana kalitesinden ve adil işleyiş sisteminden ödün vermeden hizmet sunumuna devam etmektedir.
 Bizler MEB onaylı olarak güvenilir şekilde öğrencilerin okul yaşamlarını tamamlamalarında yardımcı olmaktayız. Barınma ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra sosyal ortamlarda okul sonrasında hoşça vakit geçirebilecekleri, tüm temizlik ihtiyaçlarının karşılanabileceği hizmet sunumunu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Odalar Tek Kişilik Mi? Ankara erkek öğrenci yurtları bakımından zengin bir ildir. Bizler de bu zenginlik için 11 yıldır öğrenciler için hizmet sunumu yapıyoruz. Erkek öğrenciler için bulunan yurt seçeneğimiz içinde tek kişilik odalarımız bulunurken iki, üç ve dört kişi kalınabilecek odalarda bulunmaktadır. Her oda geniş ve ferah olacak şekilde dizayn edilmiştir. Temizlik Ne Zaman Yapılmakta? Yurdun genel temizliği her gün yapılmaktadır. Toplu yaşam kuralları çerçevesinde temizliğe önem verilmekte. Oda temizlikleri de her gün düzenli yapılırken nevresimler haftalık olarak değişmektedir. Çamaşırlar Nasıl Yıkanmakta? Öğrencilerin çamaşırlarını yıkayabilecekleri özel çamaşırhane bulunmaktadır. Her öğrenci kendine ait çamaşırları burada temizleme şansı bulmakta. Bireysel olarak kullanıma hazır makinalar sayesinde hijyen ön planda tutulmaktadır. Sağlık Konusunda Önlem Alınıyor Mu? Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda yaşamasına verilen önem kadar sağlıklarına da önem vermekteyiz. Yurdumuzda hizmet alınabilecek bir revir bulunmaktadır. Kayıtlar Ne Zaman Başlıyor? Kayıtlarla ilgili olarak bizlerle iletişime geçebilmektesiniz. Yılın her ayı bu konuda bilgi aktarımı yapılmaktadır. Fiyatlar En Kadar? Fiyatlar kalınacak süre ve seçilen odaya göre değişmektedir. Aylık ve yıllık ödeme yapılma imkânı bulunmakta. Tek kişilik oda fiyatlarıyla dört kişilik oda fiyatları değişmektedir. Alınan hizmetler aynıdır. Hizmet kalitesinde ve oda içinde sunuluna hizmetler bakımından bir fark bulunmamaktadır. Yurt ve fiyatlarla ilgili daha detaylı bilgi almak için bizleri arayabilirsiniz. Kimler Kalabilir? Ankara öğrenci yurtları içinde MEB onaylı bir kurumuz. Bu da bizlerin öğrenciler için hizmet verebileceğimiz anlamına gelmektedir. Her öğrenci kayıt altına alınmakta ve gerekli yerlere bildirilmektedir. Öğrencilerin öğrenim hayatları boyunca ve yaz okulları sürecinde kalmalarına izin verilmektedir. Kayıt İçin Gerekli Belgeler Neler? Kayıt tarihleri ve gerekli belgelerle ilgili olarak bizlerle iletişime geçmelisiniz.
Ankara öğrenci yurtları içinde yer alan firmamızı bu alanda 2007 yılından bu yana kalitesinden ve adil işleyiş sisteminden ödün vermeden hizmet sunumuna devam etmektedir.

 Bizler MEB onaylı olarak güvenilir şekilde öğrencilerin okul yaşamlarını tamamlamalarında yardımcı olmaktayız. Barınma ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra sosyal ortamlarda okul sonrasında hoşça vakit geçirebilecekleri, tüm temizlik ihtiyaçlarının karşılanabileceği hizmet sunumunu sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Odalar Tek Kişilik Mi?

Ankara erkek öğrenci yurtları bakımından zengin bir ildir. Bizler de bu zenginlik için 11 yıldır öğrenciler için hizmet sunumu yapıyoruz.

Erkek öğrenciler için bulunan yurt seçeneğimiz içinde tek kişilik odalarımız bulunurken iki, üç ve dört kişi kalınabilecek odalarda bulunmaktadır.

Her oda geniş ve ferah olacak şekilde dizayn edilmiştir.

Temizlik Ne Zaman Yapılmakta?

Yurdun genel temizliği her gün yapılmaktadır. Toplu yaşam kuralları çerçevesinde temizliğe önem verilmekte. Oda temizlikleri de her gün düzenli yapılırken nevresimler haftalık olarak değişmektedir.

Çamaşırlar Nasıl Yıkanmakta?

Öğrencilerin çamaşırlarını yıkayabilecekleri özel çamaşırhane bulunmaktadır. Her öğrenci kendine ait çamaşırları burada temizleme şansı bulmakta. Bireysel olarak kullanıma hazır makinalar sayesinde hijyen ön planda tutulmaktadır.

Sağlık Konusunda Önlem Alınıyor Mu?

Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda yaşamasına verilen önem kadar sağlıklarına da önem vermekteyiz. Yurdumuzda hizmet alınabilecek bir revir bulunmaktadır.

Kayıtlar Ne Zaman Başlıyor?

Kayıtlarla ilgili olarak bizlerle iletişime geçebilmektesiniz. Yılın her ayı bu konuda bilgi aktarımı yapılmaktadır.

Fiyatlar En Kadar?

Fiyatlar kalınacak süre ve seçilen odaya göre değişmektedir. Aylık ve yıllık ödeme yapılma imkânı bulunmakta.

Tek kişilik oda fiyatlarıyla dört kişilik oda fiyatları değişmektedir. Alınan hizmetler aynıdır. Hizmet kalitesinde ve oda içinde sunuluna hizmetler bakımından bir fark bulunmamaktadır.

Yurt ve fiyatlarla ilgili daha detaylı bilgi almak için bizleri arayabilirsiniz.

Kimler Kalabilir?

Ankara öğrenci yurtları içinde MEB onaylı bir kurumuz. Bu da bizlerin öğrenciler için hizmet verebileceğimiz anlamına gelmektedir. Her öğrenci kayıt altına alınmakta ve gerekli yerlere bildirilmektedir. Öğrencilerin öğrenim hayatları boyunca ve yaz okulları sürecinde kalmalarına izin verilmektedir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler Neler?

Kayıt tarihleri ve gerekli belgelerle ilgili olarak bizlerle iletişime geçmelisiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, karşıyaka haber, ilaçlama, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, raf sistemleri, ahşap kompozit deck