Altınova, basketbolda şampiyonluğa oynuyor

Yalova Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2021 - 11:40, Güncelleme: 16.12.2021 - 11:40 52859+ kez okundu.
 

Altınova, basketbolda şampiyonluğa oynuyor

Yalova’nın Altınova Belediyespor, Yalova Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluğa oynuyor. BAL ligini hedefleyen takım, altyapıya da büyük önem veriyor.Altınova Belediyespor, Yalova Basketbol Süper Ligi’nde Yalova Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Yalova Gençlik Spor, Yalova Acarspor ve Yalova Şamata Basketbol Kulübünün yer aldığı grupta şampiyonluğa oynuyor. 13 oyuncuyla kurulan Altınova Belediyespor Basketbol Takımını, Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Burcu Güvendi çalıştırıyor. İyi bir takım oluşturduklarını dile getiren Doç. Dr. Burcu Güvendi, “Bu yıl BAL Ligi hedefiyle sahaya çıkıyoruz. Önümüzdeki seneki hedefimiz güçlü bir alt yapıyı oluşturmak. Bunun için de kurslar açarak gençlerimizi eğiteceğiz” diye konuştu.Basketbol branşının Altınova Belediyespor’a ayrı bir güç katacağını dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Takımımız çok iyi maçlar çıkarıyor. 5 maçın 4’ünü kazanan takımımızda hedef BAL Ligi. Ben tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Yalova’nın Altınova Belediyespor, Yalova Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluğa oynuyor. BAL ligini hedefleyen takım, altyapıya da büyük önem veriyor.

Altınova Belediyespor, Yalova Basketbol Süper Ligi’nde Yalova Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Yalova Gençlik Spor, Yalova Acarspor ve Yalova Şamata Basketbol Kulübünün yer aldığı grupta şampiyonluğa oynuyor. 13 oyuncuyla kurulan Altınova Belediyespor Basketbol Takımını, Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Burcu Güvendi çalıştırıyor. İyi bir takım oluşturduklarını dile getiren Doç. Dr. Burcu Güvendi, “Bu yıl BAL Ligi hedefiyle sahaya çıkıyoruz. Önümüzdeki seneki hedefimiz güçlü bir alt yapıyı oluşturmak. Bunun için de kurslar açarak gençlerimizi eğiteceğiz” diye konuştu.

Basketbol branşının Altınova Belediyespor’a ayrı bir güç katacağını dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Takımımız çok iyi maçlar çıkarıyor. 5 maçın 4’ünü kazanan takımımızda hedef BAL Ligi. Ben tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat