Aktif Bank’ın Cumhuriyetin 100. yılına özel reklam filmi yayında

Gündem 24.10.2023 - 19:36, Güncelleme: 24.10.2023 - 19:36 13843+ kez okundu.
 

Aktif Bank’ın Cumhuriyetin 100. yılına özel reklam filmi yayında

“Sen de gururla göster herkese, #Cumhuriyet100ünde”
Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank, Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırladığı reklam filmini yayınladı. GoodWorks imzası taşıyan filmin prodüksiyonunu Fantastic Entertainments üstleniyor.   Dijital mecralarda yayına giren filmin yaratıcı fikrinin temelinde ‘Cumhuriyet100ünde’ sloganıyla ‘yüz’ kelimesini her iki anlamda kullanmak yatıyor. Cumhuriyet’in sahiplerinin “yüzler” olduğunun altını çizen film, Atatürk’e ithaf edilen “Senin sayende, Cumhuriyet 100’ünde” sözleriyle başlıyor. Gurur ve umut dolu yüzleri ekranda gördükten sonra “Sen de gururla göster herkese, Cumhuriyet100ünde” sözleri ile devam eden reklam filmi, izleyicilerin yüzlerini #Cumhuriyet100’ünde hashtag’i ile dijital mecralarda paylaşmaya davet ediyor.   Filmin prodüksiyonunu Fantastic Entertainments üstlenirken, yönetmenliğini ise Osman Evre Tolga yapıyor.   Film Linki: https://youtu.be/lhK7taxRpjI KÜNYE Reklamveren: Aktif Bank / N Kolay Aktif Bank Pazarlama İletişimi Ekibi: Gamze Gürkan Numanoğlu, Tuğçe İskenderoğlu, Muhsine Kapan, Armel Güvenç Yaratıcı Ajans: GoodWorks Kreatif Direktör: Talat Müceldili Müşteri İlişkileri: Damla Gökçen Gümüş, Ezgi Tezulaş Eker, Alican Esenci, Büşra Karbal Yapım Evi: Fantastic Entertainments Yönetmen: Osman Evre Tolga Yapımcı: Romina Özipekçi DOP: Cengiz Fazlıoğu Editör: Hülya Delibaş Gönenç Post Prodüksiyon Şirketi: ABT
“Sen de gururla göster herkese, #Cumhuriyet100ünde”

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank, Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırladığı reklam filmini yayınladı. GoodWorks imzası taşıyan filmin prodüksiyonunu Fantastic Entertainments üstleniyor.

 

Dijital mecralarda yayına giren filmin yaratıcı fikrinin temelinde ‘Cumhuriyet100ünde’ sloganıyla ‘yüz’ kelimesini her iki anlamda kullanmak yatıyor. Cumhuriyet’in sahiplerinin “yüzler” olduğunun altını çizen film, Atatürk’e ithaf edilen “Senin sayende, Cumhuriyet 100’ünde” sözleriyle başlıyor. Gurur ve umut dolu yüzleri ekranda gördükten sonra “Sen de gururla göster herkese, Cumhuriyet100ünde” sözleri ile devam eden reklam filmi, izleyicilerin yüzlerini #Cumhuriyet100’ünde hashtag’i ile dijital mecralarda paylaşmaya davet ediyor.

 

Filmin prodüksiyonunu Fantastic Entertainments üstlenirken, yönetmenliğini ise Osman Evre Tolga yapıyor.

 

Film Linki: https://youtu.be/lhK7taxRpjI

KÜNYE

Reklamveren: Aktif Bank / N Kolay

Aktif Bank Pazarlama İletişimi Ekibi: Gamze Gürkan Numanoğlu, Tuğçe İskenderoğlu, Muhsine Kapan, Armel Güvenç

Yaratıcı Ajans: GoodWorks

Kreatif Direktör: Talat Müceldili

Müşteri İlişkileri: Damla Gökçen Gümüş, Ezgi Tezulaş Eker, Alican Esenci, Büşra Karbal

Yapım Evi: Fantastic Entertainments

Yönetmen: Osman Evre Tolga

Yapımcı: Romina Özipekçi

DOP: Cengiz Fazlıoğu

Editör: Hülya Delibaş Gönenç

Post Prodüksiyon Şirketi: ABT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat