AK Parti seçim startını verdi

Siyaset 26.01.2024 - 20:34, Güncelleme: 26.01.2024 - 20:57 21813+ kez okundu.
 

AK Parti seçim startını verdi

AK Parti Nevşehir’de seçim startını Cuma namazı sonrasında yapılan dua ile birlikte verdi.
AK Parti Nevşehir Teşkilatı Cuma namazı sonrasında Kurşunlu Camii önünde bir araya geldi. Burada yapılan duanın ardından AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Cami Cedit Mahallesi üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla kucaklaşan AK Parti heyeti, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek istedi. Kendilerini her zaman olduğu gibi sıcak ilgiyle karşılayan esnaflara teşekkür ederek işlerinde bol ve bereketli kazançlar dileyen ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Hacı Bektaş-ı Veli’nin, Yunus Emre’nin, Mevlana’nın, Hacı Bayram-ı Veli’nin muhabbet diliyle tüm şehrimizi kucaklayacağız.” dedi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
AK Parti Nevşehir’de seçim startını Cuma namazı sonrasında yapılan dua ile birlikte verdi.

AK Parti Nevşehir Teşkilatı Cuma namazı sonrasında Kurşunlu Camii önünde bir araya geldi. Burada yapılan duanın ardından AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Cami Cedit Mahallesi üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla kucaklaşan AK Parti heyeti, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek istedi.

Kendilerini her zaman olduğu gibi sıcak ilgiyle karşılayan esnaflara teşekkür ederek işlerinde bol ve bereketli kazançlar dileyen ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Hacı Bektaş-ı Veli’nin, Yunus Emre’nin, Mevlana’nın, Hacı Bayram-ı Veli’nin muhabbet diliyle tüm şehrimizi kucaklayacağız.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat