Adliye yolunda pes dedirten sözler: “Ulaşabileceğimiz en yüksek tepe, Gayrettepe”

Tekirdağ Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2021 - 15:40, Güncelleme: 30.09.2021 - 15:40 2398+ kez okundu.
 

Adliye yolunda pes dedirten sözler: “Ulaşabileceğimiz en yüksek tepe, Gayrettepe”

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yakalanıp adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri, karşısında kameraları görünce “Ulaşabileceğimiz en yüksek tepe, Gayrettepe” diyerek ilginç sözler sarf etti. Yağma ve yaralama suçuna karışan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.Süleymanpaşa ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesinde marketten yağma ve kasten yaralama ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Kısa sürede olay mahalline giden polis ekipleri, yağma ve yaralama olayına karışan D.E. ve R.Ç. adlı 2 kişiyi yakalarken, yaralı 2 kişi ise 112 Acil Sağlık Ekiplerince hastaneye kaldırıldı. D.E. ve R.Ç. emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.Şüpheliler adliyeye sevk edilirken karşısında kameraları gören bir şüphelinin söylediği sözler pes dedirtti. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri “Ulaşabileceğimiz en yüksek tepe, Gayrettepe” diyerek ilginç sözler sarf etti. Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edilerek mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye çıkarılan her iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yakalanıp adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri, karşısında kameraları görünce “Ulaşabileceğimiz en yüksek tepe, Gayrettepe” diyerek ilginç sözler sarf etti. Yağma ve yaralama suçuna karışan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesinde marketten yağma ve kasten yaralama ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Kısa sürede olay mahalline giden polis ekipleri, yağma ve yaralama olayına karışan D.E. ve R.Ç. adlı 2 kişiyi yakalarken, yaralı 2 kişi ise 112 Acil Sağlık Ekiplerince hastaneye kaldırıldı. D.E. ve R.Ç. emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler adliyeye sevk edilirken karşısında kameraları gören bir şüphelinin söylediği sözler pes dedirtti. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri “Ulaşabileceğimiz en yüksek tepe, Gayrettepe” diyerek ilginç sözler sarf etti. Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edilerek mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye çıkarılan her iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat