2022 Royal Teos Ege Rallisi

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2022 - 13:40, Güncelleme: 10.10.2022 - 13:40 2201+ kez okundu.
 

2022 Royal Teos Ege Rallisi

Icrypex ana sponsorluğunda, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5. yarışı olan 2022 Royal Teos Ege Rallisi heyecanı başlıyor. Ege Bölgesinin en önemli spor organizasyonları arasında yer alan ve Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonasının 5. ayağında 2022 Royal Teos Ege Rallisi, 15-16 Ekim tarihlerinde Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından 31. kez organize ediliyor.  Seferihisar'da gerçekleşecek olan ralli, Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa, Berkem Motors ve Williams High Performance Car Care, sponsorluğunda, İzmir Valiliği, Seferihisar Kaymakamlığı, Menderes Kaymakamlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilecek.   Organizasyonda Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Oğuz Gürsel Ralli Kupası’nın kupaları ve ödülleri sahiplerini bulacak.  Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Icrypex ana sponsorluğunda, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5. yarışı olan 2022 Royal Teos Ege Rallisi heyecanı başlıyor. Ege Bölgesinin en önemli spor organizasyonları arasında yer alan ve Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonasının 5. ayağında 2022 Royal Teos Ege Rallisi, 15-16 Ekim tarihlerinde Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından 31. kez organize ediliyor.


 Seferihisar'da gerçekleşecek olan ralli, Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa, Berkem Motors ve Williams High Performance Car Care, sponsorluğunda, İzmir Valiliği, Seferihisar Kaymakamlığı, Menderes Kaymakamlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilecek.

 

Organizasyonda Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası haricinde Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve Oğuz Gürsel Ralli Kupası’nın kupaları ve ödülleri sahiplerini bulacak. 


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat