11 yaşında lösemi teşhisi konulan çocuk ilik nakli bekliyor

Sakarya Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2022 - 13:10, Güncelleme: 04.01.2022 - 13:10 46520+ kez okundu.
 

11 yaşında lösemi teşhisi konulan çocuk ilik nakli bekliyor

SAKARYA (İHA) – Sakarya’nın Akyazı ilçesinde lösemi teşhisi konulan 11 yaşındaki Murat Aydın’ın ailesi, çocuklarına uygun kemik iliğinin bulunup nakledileceği günü bekliyor.Akyazı ilçesi Küçücek Mahallesi’nde yaşayan 11 yaşındaki Murat Aydın’a doktorlar tarafından lösemi teşhisi konuldu. Tedavisine başlanan küçük Aydın için doktorlar ilik nakli kararı verdi. Çocuklarının geleceği için arayışa geçen aile, ülkede şuana kadar uyumlu kemik iliği bulamadı. Küçük Aydın için kök hücre kampanyası başlatan ailesi, vatandaşlardan kemik iliği, kök hücre ve kan bağışı konusunda Türk Kızılay’ına giderek bağışçı olmalarını rica etti.
SAKARYA (İHA) – Sakarya’nın Akyazı ilçesinde lösemi teşhisi konulan 11 yaşındaki Murat Aydın’ın ailesi, çocuklarına uygun kemik iliğinin bulunup nakledileceği günü bekliyor.

Akyazı ilçesi Küçücek Mahallesi’nde yaşayan 11 yaşındaki Murat Aydın’a doktorlar tarafından lösemi teşhisi konuldu. Tedavisine başlanan küçük Aydın için doktorlar ilik nakli kararı verdi. Çocuklarının geleceği için arayışa geçen aile, ülkede şuana kadar uyumlu kemik iliği bulamadı. Küçük Aydın için kök hücre kampanyası başlatan ailesi, vatandaşlardan kemik iliği, kök hücre ve kan bağışı konusunda Türk Kızılay’ına giderek bağışçı olmalarını rica etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat