Anasayfa Yazarlar I&ROOTS Yazı Detayı Bu yazı 1591+ kez okundu.
I&ROOTS
Köşe Yazarı
I&ROOTS
 

10 Mart Balık Burcunda Yeni Ay ve Etkileri

Yılın ilk tutulmasını yaşayacağımız Mart ayının ilk göksel değişimi 10 Mart 2024 de saat 11:34'de Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay olacak. Ay ve Güneş 20 derece Balık burcunda kavuşarak bir Yeni Ay meydana getirecek. Astrolojide Ay fazlarını takip etmemiz evrenle uyumlanmamız ve duygularımızda dengede kalabilmemiz için çok önemlidir. Bu yüzden kısaca Yeni Ay’ın anlamı hakkında bilgi vermek istiyorum. Bizler Ay’ın etrafına saçtığı ışığın en aza indiği karanlık evreye “Yeni Ay” diyoruz. Yeni Aylar hayatlarımızda yeni başlangıçların habercisidir. Artık bize hizmet etmeyen, ışığımızı söndüren her durumdan özgürleşmek isteyeceğimiz zaman dilimidir. Yeniliğin enerjisinden faydalanmak için Yeni Ay boyunca değil; +3 gün sonrasında niyetlerimizi gerçekleştirmek ve yeni başlangıçlara adım atmak çok daha doğru olur. Etkisi +7 gün devam etmektedir. Bu yüzden 13 Mart ve sonrası tarihleri değerlendirebilirsiniz. Yeni Ay zamanlarında yaptığımız başlangıçların sonucunu ise Dolunay zamanlarında alırız. Dolayısıyla bu Yeni Ay ile birlikte hayatlarımıza yeni fırsatlar, değişim ve dönüşümler gelebilir. Bu Yeni Ay biraz ilginç olacak. Neden? Çünkü bu kez Yeni Ay’ı oluşturan Ay ve Güneş; Neptün ve Satürn arasında kalacak. Dolayısıyla bir sıkışma hali söz konusu olacak. Neptün ve Satürn arasında kalan bu Yeni Ay bize Neptünyen tarafa mı yoksa Satürnyen tarafa mı gideceğimizi sorgulatıyor olacak. Bir tarafta ideallerimizi, hayallerimizi, yaratıcılığımızı, sanatsal yönlerimizi temsil eden Neptün varken diğer tarafta ise hayatın sorumluluklarını, katılığını, acımasızlığını ve gerçeklerini temsil eden Satürn var. Kararlarımızı ve seçimlerimizi yaparken hayallerimize ve duygularımıza göre mi yoksa hayatın katılıklarından yana mı tercih yapacağımızı sorgulatan karmaşık bir süreç yaşayacağız. Yeni Ay boyunca Balık burcunun temsil ettiği konulardan sezgiler, rüyalar, içe dönmek ve şifa çalışmaları gündemlerimizde olacaktır. Zihnimizin bulanıklığını gidermek için meditasyon çalışmaları yapabiliriz. Hayal dünyamızdaki yaratıcılığımızı somut eylemlere dökebiliriz. Olaylar karşısında her nasıl tepkiler veriyorsak bu tepkilerimizin karşılığını Yeni Ay sonrasında almaya başlayacağız. Bunu şimdiden bilmemiz ve buna göre davranmamız bizler için faydalı olacaktır. Kendi doğum haritanızda Yeni Ay etkilerini nasıl yaşayacağınızı öğrenmek ve bu süreçteki potansiyellerinizi, yapabileceklerinizi keşfetmek isterseniz detaylı doğum haritası danışmanlığı almanız gerekmektedir. I&ROOTS Uzmanı Karma Astrolog Nazan Kızılağaç Gümüş
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2024 - Salı

10 Mart Balık Burcunda Yeni Ay ve Etkileri

Yılın ilk tutulmasını yaşayacağımız Mart ayının ilk göksel değişimi 10 Mart 2024 de saat 11:34'de Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay olacak. Ay ve Güneş 20 derece Balık burcunda kavuşarak bir Yeni Ay meydana getirecek.

Astrolojide Ay fazlarını takip etmemiz evrenle uyumlanmamız ve duygularımızda dengede kalabilmemiz için çok önemlidir. Bu yüzden kısaca Yeni Ay’ın anlamı hakkında bilgi vermek istiyorum. Bizler Ay’ın etrafına saçtığı ışığın en aza indiği karanlık evreye “Yeni Ay” diyoruz. Yeni Aylar hayatlarımızda yeni başlangıçların habercisidir. Artık bize hizmet etmeyen, ışığımızı söndüren her durumdan özgürleşmek isteyeceğimiz zaman dilimidir. Yeniliğin enerjisinden faydalanmak için Yeni Ay boyunca değil; +3 gün sonrasında niyetlerimizi gerçekleştirmek ve yeni başlangıçlara adım atmak çok daha doğru olur. Etkisi +7 gün devam etmektedir. Bu yüzden 13 Mart ve sonrası tarihleri değerlendirebilirsiniz. Yeni Ay zamanlarında yaptığımız başlangıçların sonucunu ise Dolunay zamanlarında alırız. Dolayısıyla bu Yeni Ay ile birlikte hayatlarımıza yeni fırsatlar, değişim ve dönüşümler gelebilir.

Bu Yeni Ay biraz ilginç olacak. Neden? Çünkü bu kez Yeni Ay’ı oluşturan Ay ve Güneş; Neptün ve Satürn arasında kalacak. Dolayısıyla bir sıkışma hali söz konusu olacak.

Neptün ve Satürn arasında kalan bu Yeni Ay bize Neptünyen tarafa mı yoksa Satürnyen tarafa mı gideceğimizi sorgulatıyor olacak. Bir tarafta ideallerimizi, hayallerimizi, yaratıcılığımızı, sanatsal yönlerimizi temsil eden Neptün varken diğer tarafta ise hayatın sorumluluklarını, katılığını, acımasızlığını ve gerçeklerini temsil eden Satürn var. Kararlarımızı ve seçimlerimizi yaparken hayallerimize ve duygularımıza göre mi yoksa hayatın katılıklarından yana mı tercih yapacağımızı sorgulatan karmaşık bir süreç yaşayacağız.

Yeni Ay boyunca Balık burcunun temsil ettiği konulardan sezgiler, rüyalar, içe dönmek ve şifa çalışmaları gündemlerimizde olacaktır. Zihnimizin bulanıklığını gidermek için meditasyon çalışmaları yapabiliriz. Hayal dünyamızdaki yaratıcılığımızı somut eylemlere dökebiliriz. Olaylar karşısında her nasıl tepkiler veriyorsak bu tepkilerimizin karşılığını Yeni Ay sonrasında almaya başlayacağız. Bunu şimdiden bilmemiz ve buna göre davranmamız bizler için faydalı olacaktır.

Kendi doğum haritanızda Yeni Ay etkilerini nasıl yaşayacağınızı öğrenmek ve bu süreçteki potansiyellerinizi, yapabileceklerinizi keşfetmek isterseniz detaylı doğum haritası danışmanlığı almanız gerekmektedir.

I&ROOTS Uzmanı

Karma Astrolog Nazan Kızılağaç Gümüş

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat