Temel Sağıroğlu
Köşe Yazarı
Temel Sağıroğlu
 

Temel Sağıroğlu: Yok Artık Bu Kadarı da Olmaz Demeyin Olur Akp ile Her Şey Olur!

Dünya tarihinde bir çok inanılmaz ve açıklanamayan olay var Mesela: Nereden gelip nereye gittikleri halen daha açıklanamayan bir kavim var. Yunan yarım adasında birden bire ortaya çıkarak Anadolu'dan Mısır'a kadar önlerine çıkan her şeyi yok ederek ilerlemiş bir çok kavmi yok etmişler. İnsanlık medeniyetini 1000 yıl geriye götürdüğü söylenen bu topluluğa "Deniz Kavmi" denilmiş. İnanılmaz olan ise geldikleri şekilde hiçbir iz bırakmadan birden bire yok olmuşlar. Mesela: 1901 yılında bir kazı sırasında çok ilginç bir düzenek bulundu. 2000 yıllık olduğu belirlenen bu düzenek birebir analog bir bilgisayarın özelliklerini taşıyordu. Bir ayakkabı kutusu büyüklüğünde ahşap bir kasa içinde yer alan bu düzeneği çalıştırmak için dünyanın en zeki bilim adamları bir araya geldiler. Tüm çabalara rağmen bu düzeneğin sırrı halen daha çözülemedi. Mesela: Şanlıurfa Göbeklitepe'de İnsanlık tarihinin yeniden yazılmasına sebep olan bir kazı yapıldı. 12 bin yıl önce yaşamış insanların inşa ettikleri kesinleşen tapınakların tabanı sıvı sızdırmaz bir şekilde yapılmış, günümüz mühendislik teknolojisini bile hayretler içinde bırakmıştı. Oysa 12 bin yıl önce insanlık henüz mağara devrini yaşamaktaydı.   Bunların çok şaşırtıcı ve inanılmaz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yazının devamı: https://habergalerisi.com/yok-artik-bu-kadari-da-olmaz-demeyin-olur-akp-ile-her-sey-olur-131681-haberi   Temel Sağıroğlu
Ekleme Tarihi: 14 Mart 2023 - Salı

Temel Sağıroğlu: Yok Artık Bu Kadarı da Olmaz Demeyin Olur Akp ile Her Şey Olur!

Dünya tarihinde bir çok inanılmaz ve açıklanamayan olay var

Mesela:

Nereden gelip nereye gittikleri halen daha açıklanamayan bir kavim var. Yunan yarım adasında birden bire ortaya çıkarak Anadolu'dan Mısır'a kadar önlerine çıkan her şeyi yok ederek ilerlemiş bir çok kavmi yok etmişler. İnsanlık medeniyetini 1000 yıl geriye götürdüğü söylenen bu topluluğa "Deniz Kavmi" denilmiş. İnanılmaz olan ise geldikleri şekilde hiçbir iz bırakmadan birden bire yok olmuşlar.

Mesela:

1901 yılında bir kazı sırasında çok ilginç bir düzenek bulundu.

2000 yıllık olduğu belirlenen bu düzenek birebir analog bir bilgisayarın özelliklerini taşıyordu. Bir ayakkabı kutusu büyüklüğünde ahşap bir kasa içinde yer alan bu düzeneği çalıştırmak için dünyanın en zeki bilim adamları bir araya geldiler. Tüm çabalara rağmen bu düzeneğin sırrı halen daha çözülemedi.

Mesela:

Şanlıurfa Göbeklitepe'de İnsanlık tarihinin yeniden yazılmasına sebep olan bir kazı yapıldı. 12 bin yıl önce yaşamış insanların inşa ettikleri kesinleşen tapınakların tabanı sıvı sızdırmaz bir şekilde yapılmış, günümüz mühendislik teknolojisini bile hayretler içinde bırakmıştı. Oysa 12 bin yıl önce insanlık henüz mağara devrini yaşamaktaydı.

 

Bunların çok şaşırtıcı ve inanılmaz olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Yazının devamı: https://habergalerisi.com/yok-artik-bu-kadari-da-olmaz-demeyin-olur-akp-ile-her-sey-olur-131681-haberi

 

Temel Sağıroğlu

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat