WOW İstanbul: Kadınların Gücü

Yaşam 02.03.2024 - 14:53, Güncelleme: 02.03.2024 - 14:53 19206+ kez okundu.
 

WOW İstanbul: Kadınların Gücü

WOW İstanbul Festivali, kadınların seslerini yükseltiyor. Kültür, sanat ve dayanışma için bir araya geliyoruz!
Bugün, İstanbul'da üçüncü kez düzenlenen WOW - Dünya Kadınlar Festivali başlıyor. Festival, kentin kültür sanat hayatına yön veren Beykoz Kundura'da gerçekleşiyor ve British Council, Beykoz Kundura ortaklığı ve Birleşik Krallık merkezli WOW Vakfı iş birliği ile Pozitif organizasyonu tarafından hayata geçiriliyor. Festival, kadınların hikayelerini ve seslerini paylaşan kapsayıcı ve eşsiz bir platform sunarak #birlikteyiz diyen kadınlara odaklanıyor. Sanatın kültür ve sanat alanını sivil toplumla bir araya getirme gücünden yararlanarak kadın ve kız çocuklarını kutlamayı, karşılaştıkları güçlükleri görünür kılmayı ve iş birliklerini teşvik etmeyi amaçlayan WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul, kentin kültür-sanat hayatına yön veren Beykoz Kundura'da gerçekleşiyor. WOW İstanbul, geleneksel sanat mekanlarının dışına çıkarak izleyicileri çeşitlendirmeyi ve yaratıcı alanların kapsayıcılığını ve erişilebilirliğini desteklemeyi hedefliyor. British Council'ın Türkiye sanat programının önemli bir parçası olan WOW İstanbul, sanatın yeni bakış açıları kazandırmasını ve diyalog oluşturarak kültür ve sanat alanını sivil toplumla bir araya getirmeyi amaçlıyor. Festival, sohbet, atölye, performans, yemek, müzik ve mentorluk gibi etkinliklerle sanatın toplumsal cinsiyet eşitliği algısı üzerindeki olumlu etkisinden güç alan yaratıcı toplulukları ve yaratıcı sektörlerde çalışan profesyonelleri izleyici ile buluşturmayı planlıyor. Bu yıl WOW İstanbul'a Birleşik Krallık Ankara Büyükelçiliği'nin yürüttüğü Kadın ve Kız Çocuklarını Güçlendirme Stratejisinin uygulanmasına destek olmak ve Uluslararası Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak amacıyla destek veriliyor. WOW İstanbul'un programı, festivalin küratörü Esra A. Aysun ve Beykoz Kundura Sanat Direktörü S. Buse Yıldırım'ın sunumu ile başlıyor. Açılış söyleşisinde Türkiye'de canlı olimpiyat anlatımı yapan ilk kadın spiker Nihan Cabbaroğlu ve Women in Football yöneticisi Ebru Köksal, sporda kadın deneyimi üzerine konuşacaklar. WOW Büyük Fikirler bölümü ise farklı deneyimlere sahip kadın profesyonellere günümüzün sosyo-politik meselelerini tartışma fırsatı sunacak. Çocuklar için atölye çalışmaları da festivalin bir parçasını oluşturuyor. Kundura Hafıza tarafından düzenlenen atölyeler, çocukların WOW İstanbul'u keyifli bir deneyim alanına dönüştürmeyi amaçlıyor. Hızlı Mentorluk bölümü, katılımcıların deneyimlerini ve içgörülerini paylaşabilecekleri bir platform sunuyor. Ayrıca festival boyunca açık olacak Sivil Alan bölümünde, çeşitli sivil toplum kuruluşları çalışmalarını ziyaretçilerle paylaşacaklar. WOW Festivali'nin kadınları bir araya getiren birçok etkinliği bulunuyor. Bu etkinlikler arasında açık sahne performansları, atölye çalışmaları, panel tartışmaları ve sergiler yer alıyor. Festival, kadınların güçlenmesini ve seslerini duyurmasını sağlayan bir platform olarak önemli bir rol üstleniyor. Medya sponsorluğu kapsamında habergalerisi.com olarak etkinlik, seminer, panel, söyleşilerinizde ve fazlasında yanınızdayız!
WOW İstanbul Festivali, kadınların seslerini yükseltiyor. Kültür, sanat ve dayanışma için bir araya geliyoruz!

Bugün, İstanbul'da üçüncü kez düzenlenen WOW - Dünya Kadınlar Festivali başlıyor. Festival, kentin kültür sanat hayatına yön veren Beykoz Kundura'da gerçekleşiyor ve British Council, Beykoz Kundura ortaklığı ve Birleşik Krallık merkezli WOW Vakfı iş birliği ile Pozitif organizasyonu tarafından hayata geçiriliyor. Festival, kadınların hikayelerini ve seslerini paylaşan kapsayıcı ve eşsiz bir platform sunarak #birlikteyiz diyen kadınlara odaklanıyor.

Sanatın kültür ve sanat alanını sivil toplumla bir araya getirme gücünden yararlanarak kadın ve kız çocuklarını kutlamayı, karşılaştıkları güçlükleri görünür kılmayı ve iş birliklerini teşvik etmeyi amaçlayan WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul, kentin kültür-sanat hayatına yön veren Beykoz Kundura'da gerçekleşiyor. WOW İstanbul, geleneksel sanat mekanlarının dışına çıkarak izleyicileri çeşitlendirmeyi ve yaratıcı alanların kapsayıcılığını ve erişilebilirliğini desteklemeyi hedefliyor. British Council'ın Türkiye sanat programının önemli bir parçası olan WOW İstanbul, sanatın yeni bakış açıları kazandırmasını ve diyalog oluşturarak kültür ve sanat alanını sivil toplumla bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Festival, sohbet, atölye, performans, yemek, müzik ve mentorluk gibi etkinliklerle sanatın toplumsal cinsiyet eşitliği algısı üzerindeki olumlu etkisinden güç alan yaratıcı toplulukları ve yaratıcı sektörlerde çalışan profesyonelleri izleyici ile buluşturmayı planlıyor. Bu yıl WOW İstanbul'a Birleşik Krallık Ankara Büyükelçiliği'nin yürüttüğü Kadın ve Kız Çocuklarını Güçlendirme Stratejisinin uygulanmasına destek olmak ve Uluslararası Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak amacıyla destek veriliyor.

WOW İstanbul'un programı, festivalin küratörü Esra A. Aysun ve Beykoz Kundura Sanat Direktörü S. Buse Yıldırım'ın sunumu ile başlıyor. Açılış söyleşisinde Türkiye'de canlı olimpiyat anlatımı yapan ilk kadın spiker Nihan Cabbaroğlu ve Women in Football yöneticisi Ebru Köksal, sporda kadın deneyimi üzerine konuşacaklar. WOW Büyük Fikirler bölümü ise farklı deneyimlere sahip kadın profesyonellere günümüzün sosyo-politik meselelerini tartışma fırsatı sunacak.

Çocuklar için atölye çalışmaları da festivalin bir parçasını oluşturuyor. Kundura Hafıza tarafından düzenlenen atölyeler, çocukların WOW İstanbul'u keyifli bir deneyim alanına dönüştürmeyi amaçlıyor. Hızlı Mentorluk bölümü, katılımcıların deneyimlerini ve içgörülerini paylaşabilecekleri bir platform sunuyor. Ayrıca festival boyunca açık olacak Sivil Alan bölümünde, çeşitli sivil toplum kuruluşları çalışmalarını ziyaretçilerle paylaşacaklar.

WOW Festivali'nin kadınları bir araya getiren birçok etkinliği bulunuyor. Bu etkinlikler arasında açık sahne performansları, atölye çalışmaları, panel tartışmaları ve sergiler yer alıyor. Festival, kadınların güçlenmesini ve seslerini duyurmasını sağlayan bir platform olarak önemli bir rol üstleniyor.

Medya sponsorluğu kapsamında habergalerisi.com olarak etkinlik, seminer, panel, söyleşilerinizde ve fazlasında yanınızdayız!

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat