Mavi kapaklar 5 engelli vatandaşa umut oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2021 - 17:35, Güncelleme: 29.09.2021 - 17:35 2533+ kez okundu.
 

Mavi kapaklar 5 engelli vatandaşa umut oldu

İnegöl Belediyesi’nin topladığı mavi kapaklar 5 engelliye umut oldu.İlçenin 5 ayrı noktasında bir yılda toplanan ve vatandaşlar ile öğrencilerin destekleriyle toplanan 300 bin mavi kapağa karşılık 5 adet akülü engelli aracı alındı. Araçlar Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün tespit ettiği 5 ihtiyaç sahibine teslim edildi.Belediye Başkanı Alper Taban, “Şartlar ne olursa olsun birbirimizle yardımlaşmayı, birbirimize hayatı kolaylaştırmayı sağlamak önceliğimiz olmalı. Vatandaşlarımızın çok hassas olduğunu gördük. Kaldırım önlerinin kapatılmaması, geçiş noktalarının uygun şekilde bırakılması gibi konularda dikkatli olunması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bizler de belediyecilik anlamında bu noktadaki eksiklerimizi gidermek mecburiyetindeyiz. Engelliler kimseye ihtiyaç duymadan istedikleri güzergâhta istedikleri gibi gezebilmeli” dedi.Açıklama sonrası engelli araçları 5 vatandaşa teslim edildi.
İnegöl Belediyesi’nin topladığı mavi kapaklar 5 engelliye umut oldu.

İlçenin 5 ayrı noktasında bir yılda toplanan ve vatandaşlar ile öğrencilerin destekleriyle toplanan 300 bin mavi kapağa karşılık 5 adet akülü engelli aracı alındı. Araçlar Umuteli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün tespit ettiği 5 ihtiyaç sahibine teslim edildi.

Belediye Başkanı Alper Taban, “Şartlar ne olursa olsun birbirimizle yardımlaşmayı, birbirimize hayatı kolaylaştırmayı sağlamak önceliğimiz olmalı. Vatandaşlarımızın çok hassas olduğunu gördük. Kaldırım önlerinin kapatılmaması, geçiş noktalarının uygun şekilde bırakılması gibi konularda dikkatli olunması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bizler de belediyecilik anlamında bu noktadaki eksiklerimizi gidermek mecburiyetindeyiz. Engelliler kimseye ihtiyaç duymadan istedikleri güzergâhta istedikleri gibi gezebilmeli” dedi.

Açıklama sonrası engelli araçları 5 vatandaşa teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat