Kırklareli’nde üniversite öğrencileri kampüslerinde aşılanıyor

Kırklareli Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2021 - 14:25, Güncelleme: 29.09.2021 - 14:25 3342+ kez okundu.
 

Kırklareli’nde üniversite öğrencileri kampüslerinde aşılanıyor

İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü’nde kurulan aşı standında öğrenciler aşılarını oluyor.Korona virüsüyle mücadele kapsamında aşılamada büyük yol kat eden Kırklareli’nde üniversite öğrencilerinin aşılama sürecini tamamlama amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kayalı Kampüsü’nde aşı stanttı açıldı.İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ayçin Uğur koordinasyonunda kurulan stantların önünde öğrenciler aşı olmak için sosyal mesafe kurallarına uyarak sıraya girdi. Kayıt işlemleri yapıldıktan sonra kısa sürede çok sayıda öğrenciler aşılandı.Böyle bir hizmetin ayaklarına kadar geldiğini belirten öğrencilerden Oktay Tunalı, aşı sayesinde kendini daha güvende olduğunu dile getirdi.İkinci doz aşısını olan öğrenci Selin Çetin, aşı olmadan hastalığın bitmeyeceğini vurgulayarak, “Kampüsümüzde hemşire ablalarımızı gördük. Aşımızı olup bu virüsü inşallah yeneceğiz. Aşı olmadan virüsü yenmemiz mümkün değil” dedi.Kampüse kurulan aşılama stanttı 1 Ekim Cuma akşamına kadar hizmet verecek.
İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü’nde kurulan aşı standında öğrenciler aşılarını oluyor.

Korona virüsüyle mücadele kapsamında aşılamada büyük yol kat eden Kırklareli’nde üniversite öğrencilerinin aşılama sürecini tamamlama amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kayalı Kampüsü’nde aşı stanttı açıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Ayçin Uğur koordinasyonunda kurulan stantların önünde öğrenciler aşı olmak için sosyal mesafe kurallarına uyarak sıraya girdi. Kayıt işlemleri yapıldıktan sonra kısa sürede çok sayıda öğrenciler aşılandı.

Böyle bir hizmetin ayaklarına kadar geldiğini belirten öğrencilerden Oktay Tunalı, aşı sayesinde kendini daha güvende olduğunu dile getirdi.

İkinci doz aşısını olan öğrenci Selin Çetin, aşı olmadan hastalığın bitmeyeceğini vurgulayarak, “Kampüsümüzde hemşire ablalarımızı gördük. Aşımızı olup bu virüsü inşallah yeneceğiz. Aşı olmadan virüsü yenmemiz mümkün değil” dedi.

Kampüse kurulan aşılama stanttı 1 Ekim Cuma akşamına kadar hizmet verecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat