Eureka'24: Genç Girişimciler İçin Büyük Buluşma!

Genel 21.10.2024 - 08:45, Güncelleme: 21.10.2024 - 17:14 6898 kez okundu.
 

Eureka'24: Genç Girişimciler İçin Büyük Buluşma!

Girişimcilik dünyasına adım atma zamanı! Eureka'24'te ilham al, öğren ve bağlantı kur! Eureka'24, girişimcilik tutkunu gençleri 22 Ekim'de İstanbul Üniversitesi'nde buluşturuyor!
Türkiye’de ISO 9001:2015 Kalite Belgesi’ne sahip ilk öğrenci kulübü olan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü, yılın önemli etkinliklerinden biri olan Eureka'24 ile tekrar sahneye çıkıyor! 22 Ekim Salı günü İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’nde düzenlenecek olan bu etkinlik, girişimciliğe ilgi duyan gençler için harika fırsatlar sunuyor. Bu yıl “Step Up Stand Out” mottosuyla gerçekleştirilecek Eureka'24, girişimcilik kültürünü inovatif bir yaklaşımla öğretmeyi ve katılımcılarına yeni girişimlerle tanışma imkânı sağlamayı amaçlıyor. Söyleşiler, atölyeler, start-up stantları ve çekilişlerle dolu dolu bir program sunan etkinlik, aynı zamanda güçlü bir networking ortamı sağlayarak katılımcıların bağlantılarını genişletmesine olanak tanıyacak. Eğer sen de girişimcilik dünyasında yer almak istiyorsan, 22 Ekim’de İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi’nde düzenlenecek bu büyük etkinliği kaçırma! Daha fazla bilgi ve güncellemeler için @eurekaistanbul Instagram hesabını ziyaret edebilirsin.
Girişimcilik dünyasına adım atma zamanı! Eureka'24'te ilham al, öğren ve bağlantı kur! Eureka'24, girişimcilik tutkunu gençleri 22 Ekim'de İstanbul Üniversitesi'nde buluşturuyor!

Türkiye’de ISO 9001:2015 Kalite Belgesi’ne sahip ilk öğrenci kulübü olan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü, yılın önemli etkinliklerinden biri olan Eureka'24 ile tekrar sahneye çıkıyor! 22 Ekim Salı günü İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’nde düzenlenecek olan bu etkinlik, girişimciliğe ilgi duyan gençler için harika fırsatlar sunuyor.

Bu yıl “Step Up Stand Out” mottosuyla gerçekleştirilecek Eureka'24, girişimcilik kültürünü inovatif bir yaklaşımla öğretmeyi ve katılımcılarına yeni girişimlerle tanışma imkânı sağlamayı amaçlıyor. Söyleşiler, atölyeler, start-up stantları ve çekilişlerle dolu dolu bir program sunan etkinlik, aynı zamanda güçlü bir networking ortamı sağlayarak katılımcıların bağlantılarını genişletmesine olanak tanıyacak.

Eğer sen de girişimcilik dünyasında yer almak istiyorsan, 22 Ekim’de İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi’nde düzenlenecek bu büyük etkinliği kaçırma! Daha fazla bilgi ve güncellemeler için @eurekaistanbul Instagram hesabını ziyaret edebilirsin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, karşıyaka haber, ilaçlama, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, raf sistemleri, ahşap kompozit deck