Mahmut Görgen, Bugün PowerTürk FM'in Guest DJ'i Oluyor!

Magazin 04.10.2024 - 14:12, Güncelleme: 04.10.2024 - 18:30 6767 kez okundu.
 

Mahmut Görgen, Bugün PowerTürk FM'in Guest DJ'i Oluyor!

Bu özel yayında Mahmut Görgen iki saatlik bir performans sergileyecek.
Son dönemde yaptığı aranjeler ve canlı performanslarıyla adından sıkça söz ettiren aranjör ve DJ Mahmut Görgen, bugün(4 Ekim) saat 21:00 - 23:00 arası PowerTürk FM'de Guest DJ olarak dinleyicilerle buluşuyor. Türkçe müziğe getirdiği modern deep house dokunuşlarla büyük beğeni toplayan Mahmut Görgen, belirli aralıklarla PowerApp’te setlerini paylaşarak geniş bir kitleye ulaşıyor.  Mahmut Görgen, özellikle Türkçe deep house aranjeleri ve enerjik sahne performanslarıyla dikkat çekiyor. Bu Cuma akşamı PowerTürk FM’de dinleyicilere unutulmaz bir set sunarak hem eski hem de yeni hayranlarını coşturacak. Türkçe müziğin en güçlü sesleriyle dolu bu performansı kaçırmamak için Cuma akşamı saat 21:00’de PowerTürk FM’i dinlemeyi unutmayın! Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Bu özel yayında Mahmut Görgen iki saatlik bir performans sergileyecek.

Son dönemde yaptığı aranjeler ve canlı performanslarıyla adından sıkça söz ettiren aranjör ve DJ Mahmut Görgen, bugün(4 Ekim) saat 21:00 - 23:00 arası PowerTürk FM'de Guest DJ olarak dinleyicilerle buluşuyor. Türkçe müziğe getirdiği modern deep house dokunuşlarla büyük beğeni toplayan Mahmut Görgen, belirli aralıklarla PowerApp’te setlerini paylaşarak geniş bir kitleye ulaşıyor. 

Mahmut Görgen, özellikle Türkçe deep house aranjeleri ve enerjik sahne performanslarıyla dikkat çekiyor. Bu Cuma akşamı PowerTürk FM’de dinleyicilere unutulmaz bir set sunarak hem eski hem de yeni hayranlarını coşturacak.

Türkçe müziğin en güçlü sesleriyle dolu bu performansı kaçırmamak için Cuma akşamı saat 21:00’de PowerTürk FM’i dinlemeyi unutmayın!


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, karşıyaka haber, ilaçlama, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, raf sistemleri, ahşap kompozit deck