Netflix, Başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'e Yer Veren Romantik Hırsız'ın Fragmanını Paylaştı

Genel 19.02.2024 - 13:34, Güncelleme: 19.02.2024 - 14:42 6316+ kez okundu.
 

Netflix, Başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'e Yer Veren Romantik Hırsız'ın Fragmanını Paylaştı

Herkesin karanlık bir tarafı bulunur, peki aşkta kazanmak uğruna ne kadar “suçlu” bir zevke sahip olunabilir?
Netflix, başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’e, Fırat Tanış ve Ushan Çakır’ın eşlik ettiği yeni filmi Romantik Hırsız’ın ilk fragmanını paylaştı.  Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, Pelin Karamehmetoğlu tarafından kaleme alınan Romantik Hırsız; aksiyon, aşk ve entrikayı zevk sahibi bir hırsız ile buluşturuyor. Interpol’ün Sanat Suçları Birimi’nde çalışan bir polis memuru olan Alin (Esra Bilgiç), girilmesi imkânsız bir müzeden tabloları çalan hırsızın peşine düşer, fakat hırsızın geçmişte evlenmeyi planladığı milyoner Güney Arat (Birkan Sokullu) olduğunu keşfedince görevi ile kalbi arasında zor bir karar alması gerekir.  İzleyicileri eğlenceli bir entrikanın içindeki aşk hikayesine davet eden Romantik Hırsız, tüm dünyayla aynı anda 14 Mart’ta yalnızca Netflix’te yayınlanacak.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Herkesin karanlık bir tarafı bulunur, peki aşkta kazanmak uğruna ne kadar “suçlu” bir zevke sahip olunabilir?

Netflix, başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’e, Fırat Tanış ve Ushan Çakır’ın eşlik ettiği yeni filmi Romantik Hırsız’ın ilk fragmanını paylaştı. 

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, Pelin Karamehmetoğlu tarafından kaleme alınan Romantik Hırsız; aksiyon, aşk ve entrikayı zevk sahibi bir hırsız ile buluşturuyor. Interpol’ün Sanat Suçları Birimi’nde çalışan bir polis memuru olan Alin (Esra Bilgiç), girilmesi imkânsız bir müzeden tabloları çalan hırsızın peşine düşer, fakat hırsızın geçmişte evlenmeyi planladığı milyoner Güney Arat (Birkan Sokullu) olduğunu keşfedince görevi ile kalbi arasında zor bir karar alması gerekir. 

İzleyicileri eğlenceli bir entrikanın içindeki aşk hikayesine davet eden Romantik Hırsız, tüm dünyayla aynı anda 14 Mart’ta yalnızca Netflix’te yayınlanacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat