Yıldız Tilbe bu kez 'pembe' dedi!

Magazin 21.01.2024 - 13:15, Güncelleme: 22.01.2024 - 11:55 28944+ kez okundu.
 

Yıldız Tilbe bu kez 'pembe' dedi!

Kariyerinin 30’uncu yılını kutlayan Yıldız Tilbe dün akşam İstanbul Jolly Joker Vadi’de hayranlarının karşısına çıktı.
 Pembe tarzıyla büyük alkış alan Tilbe dijital platformlarda çok dinlenenler arasına giren yeni şarkısı ‘Kalbimden Çıkmıyorsun’u da ilk kez canlı seslendirdi. İstanbul (İGFA) - Yeni şarkısı ‘Kalbimden Çıkmıyorsun’ ile YouTube’da 1 milyonu geçen izlenmesiyle Trendler listesinin ilk 3’üne giren Yıldız Tilbe dün akşam İstanbul Jolly Joker Vadi‘de sevenleriyle buluştu. Günler öncesinden rezervasyonları dolan gecede Yıldız Tilbe ‘Kalbimden Çıkmıyorsun’u ilk defa sahnede hayranlarıyla beraber söyledi. Daima kendine özgü tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yıldız Tilbe bu kez saçından elbisesine kadar pembelere bürünmüştü. Renkli kıyafeti ve artık imzası haline gelen danslarıyla seyirciyi coşturan Yıldız Tilbe yazdığı onlarca hitten birçoğunu seslendirerek unutulmaz bir geceye imza attı. Yıldız Tilbe 23 Ocak Salı gecesi İstabul Cahide Palazzo’da sahne alacak.
Kariyerinin 30’uncu yılını kutlayan Yıldız Tilbe dün akşam İstanbul Jolly Joker Vadi’de hayranlarının karşısına çıktı.

 Pembe tarzıyla büyük alkış alan Tilbe dijital platformlarda çok dinlenenler arasına giren yeni şarkısı ‘Kalbimden Çıkmıyorsun’u da ilk kez canlı seslendirdi.

İstanbul (İGFA) - Yeni şarkısı ‘Kalbimden Çıkmıyorsun’ ile YouTube’da 1 milyonu geçen izlenmesiyle Trendler listesinin ilk 3’üne giren Yıldız Tilbe dün akşam İstanbul Jolly Joker Vadi‘de sevenleriyle buluştu. Günler öncesinden rezervasyonları dolan gecede Yıldız Tilbe ‘Kalbimden Çıkmıyorsun’u ilk defa sahnede hayranlarıyla beraber söyledi.

Daima kendine özgü tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yıldız Tilbe bu kez saçından elbisesine kadar pembelere bürünmüştü. Renkli kıyafeti ve artık imzası haline gelen danslarıyla seyirciyi coşturan Yıldız Tilbe yazdığı onlarca hitten birçoğunu seslendirerek unutulmaz bir geceye imza attı.

Yıldız Tilbe 23 Ocak Salı gecesi İstabul Cahide Palazzo’da sahne alacak.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat