2024 gelin adaylarına şıklık tüyoları

Yaşam 12.01.2024 - 16:32, Güncelleme: 12.01.2024 - 20:32 8754+ kez okundu.
 

2024 gelin adaylarına şıklık tüyoları

Ünlü manken Özge Ulusoy'un youtube programına konuk olan tasarımcı Özlem Değirmen, 2024 gelin adaylarına şıklık tüyoları verdi.
BURSA (İGFA) - Gelinlik, abiye ve haute-couture denince Bursa'da ilk akla gelen tasarımcılardan olan Özlem Değirmen, en büyük destekçisi olan eşi Murat Veysel Değirmen'le birlikte ünlü model Özge Ulusoy'un youtube programına katıldı. Geçen yıl kendi adıyla kurduğu gelinlik, abiye ve özel tasarım haute-couture kıyafetlerin yer aldığı FSM Bulvarı üzerindeki modaevinde kısa sürede büyük başarılara imza atan genç moda tasarımcısı Özlem Değirmen, programda 2024 gelinlik abiye, özel tasarım haute-couture modasına dair ipuçlarını paylaştı. 2024 gelinlerinin geçen yıllara göre daha şık ve ihtişamlı olacağını dile getiren Değirmen, yine abiye ve özel tasarım haute-couture kıyafetlerde de kişinin karakterini yansıtan tasarımların daha ön plana çıkacağını ifade etti.
Ünlü manken Özge Ulusoy'un youtube programına konuk olan tasarımcı Özlem Değirmen, 2024 gelin adaylarına şıklık tüyoları verdi.

BURSA (İGFA) - Gelinlik, abiye ve haute-couture denince Bursa'da ilk akla gelen tasarımcılardan olan Özlem Değirmen, en büyük destekçisi olan eşi Murat Veysel Değirmen'le birlikte ünlü model Özge Ulusoy'un youtube programına katıldı.

Geçen yıl kendi adıyla kurduğu gelinlik, abiye ve özel tasarım haute-couture kıyafetlerin yer aldığı FSM Bulvarı üzerindeki modaevinde kısa sürede büyük başarılara imza atan genç moda tasarımcısı Özlem Değirmen, programda 2024 gelinlik abiye, özel tasarım haute-couture modasına dair ipuçlarını paylaştı.

2024 gelinlerinin geçen yıllara göre daha şık ve ihtişamlı olacağını dile getiren Değirmen, yine abiye ve özel tasarım haute-couture kıyafetlerde de kişinin karakterini yansıtan tasarımların daha ön plana çıkacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat