Sertab Erener Turkcell Vadi sahnesinde verdiği konserle tüm dinleyicileri büyüledi

Magazin 03.08.2023 - 11:20, Güncelleme: 03.08.2023 - 15:50 21171+ kez okundu.
 

Sertab Erener Turkcell Vadi sahnesinde verdiği konserle tüm dinleyicileri büyüledi

Güçlü sesi ve yorumuyla Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından olan Sertab Erener Turkcell Vadi’de rüzgar gibi esti.
Sertab Erener, önceki gün Turkcell Vadi sahnesinde en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.  Adeta bir açık hava korosuna dönen konserde sanatçı sık sık hayranlarıyla sohbet etti.    Turkcell Vadi Hakkında; 28 Temmuz’da açıklanan dünyanın en saygın halkla ilişkiler ödülü IPRA Golden World Awards’ta 3 altın ödül birden kazanan Türkiye’nin sahnesi Turkcell Vadi, etkinlik kategorisi, sanat ve iletişim kategorisi ve sponsorluk kategorisinde ödüle layık görüldü.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Güçlü sesi ve yorumuyla Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından olan Sertab Erener Turkcell Vadi’de rüzgar gibi esti.

Sertab Erener, önceki gün Turkcell Vadi sahnesinde en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi. 

Adeta bir açık hava korosuna dönen konserde sanatçı sık sık hayranlarıyla sohbet etti. 

 

Turkcell Vadi Hakkında;

28 Temmuz’da açıklanan dünyanın en saygın halkla ilişkiler ödülü IPRA Golden World Awards’ta 3 altın ödül birden kazanan Türkiye’nin sahnesi Turkcell Vadi, etkinlik kategorisi, sanat ve iletişim kategorisi ve sponsorluk kategorisinde ödüle layık görüldü.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, karşıyaka haber, ilaçlama, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck