Muğla Milas galibiyetle başladı

Spor 28.03.2023 - 15:23, Güncelleme: 28.03.2023 - 18:05 19189+ kez okundu.
 

Muğla Milas galibiyetle başladı

Efeler Ligi’ne yükselme adına play-off müsabakalarında mücadele eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımız yarı final etabının ilk maçında Ürgüp Spor’u mağlup etti.
BURSA (İGFA)- Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda Ürgüp Spor, Akkuş Bld ve Niksar Bld ile aynı grupta olan temsilcimiz final etabına kalmak için mücadele ediyor. Normal sezonda da aynı grupta olan iki ekip arasında oynanan müsabakayı 22-25, 27-25, 26-24 ve 25-22’lik  setlerle 3-1 mağlup eden Milas Belediyespor 3 puanı hanesine yazdırarak, yarı final etabına galibiyetle başladı. İlk seti kaybetmesinin ardından oyuna ağırlığını koyan Milas Belediyespor çekişmeli geçen üst üste aldığı 3 setle rakibini mağlup etti. Milas Belediyespor, yarı final etabındaki ikinci maçını 29 Mart 2023 Çarşamba (yarın) günü saat 14’te Niksar Bld takımıyla oynayacak. Karşılaşma TVF Voleybol TV’den canlı olarak yayınlanacak.  
Efeler Ligi’ne yükselme adına play-off müsabakalarında mücadele eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımız yarı final etabının ilk maçında Ürgüp Spor’u mağlup etti.

BURSA (İGFA)- Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda Ürgüp Spor, Akkuş Bld ve Niksar Bld ile aynı grupta olan temsilcimiz final etabına kalmak için mücadele ediyor.

Normal sezonda da aynı grupta olan iki ekip arasında oynanan müsabakayı 22-25, 27-25, 26-24 ve 25-22’lik  setlerle 3-1 mağlup eden Milas Belediyespor 3 puanı hanesine yazdırarak, yarı final etabına galibiyetle başladı.

İlk seti kaybetmesinin ardından oyuna ağırlığını koyan Milas Belediyespor çekişmeli geçen üst üste aldığı 3 setle rakibini mağlup etti.

Milas Belediyespor, yarı final etabındaki ikinci maçını 29 Mart 2023 Çarşamba (yarın) günü saat 14’te Niksar Bld takımıyla oynayacak. Karşılaşma TVF Voleybol TV’den canlı olarak yayınlanacak.

 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat